Det kommer bli: BAD UPDATE D:

 
Hej, som det står i rubriken kommer det bli jätte dålig uppdatering från min sida. Jag har bokat in 3 dagar framåt med kompisar så det blir lite svårt. Men då har nu ju 3 dagar på er att kommentera! Jag har skrivit kapitel 18 men har inte läst upp detän för Madde men ska göra det någon dag när jag har tid :) och nu börjar det faktiskt bli ganska bra! Novellen börjarlikna sig en novell och allting blir en aning mera drama, kärlek och romans! Nej men ska inte avslöja för mycket nu! Pusskram!
 

Kolla in på denna sjukt bra blogg!

Hej på er Hanna här! Jo jag tycker alla borde kolla in på den här novellen --> http://novellonedirection.devote.se hon har precis slutat skriva på sin novell som jag läste men hon ska börja påmun ny och man kan ju alltid läsdenne avslutadenovellen också! Kraaaaaaam

Kap 17 - explain!

 
-Oh my..kom det ur mig samtidigt som jag följde några nya följare och svarade på några mentions. "ready for a day with my darling girl! shopping probably, and finally Swedish language all day! ;) xx" jag tryckte på tweet och såg hur Hanna kom ut med en bricka frukost.
-Men Hanna, du måste inte! Sa jag men tog ändå och huggde in på en macka. 
-Mu flätade mitt hår vilket tar typ 15 minuter, då måste du ju få något tillbaka! Sa hon glatt och ställde ner brickan på Tvbordet. Hon satt sig bredvid mig och tog sitt glad juice och en macka. Hon loggade in på twitter såg jag så jag tog upp min mobil också. 
-Jag ser att det blir shopping idag! Hon såg på mig och vi började skratta.
Hannas perspektiv:
 
Jag och Amanda stod tätt intill varann framför spegeln och såg på varann. Am hade på sig en blommig ganska hög kjol med en instoppat lite pösigt grått linne till. Över det en jeansjacka och hon fullbordade sedan outfiten med svarta Jeffrey cambell klackar. 
-Du är så hila fin ska du veta! Sa jag och min blick var fast på hennes frisyr. Hon hade kletat på lite dip die på topparna och sedan suttit upp håret i en toffs, då dip die'en blivit i ett perfekt mönster!
-Tack, men du är finast här min modell. Log hon och jag besvarade det. Jag själv hade på mig USA shorts och en vit magtröja med en text på. Färgen på texten matchade shortsen så jag var nöjd. Amanda hade gjort en fläta på mig. Jag hade tagit ur den lite senare så håret blivit sådär fint perfekt vågit och hängde ner över bröstet. Jag hade på mig USA Jeffrey cambell skor som också matchade shortsen så min outfit var faktiskt helt okej. Jag var ju också ganska brun som vanligt så det var snyggt!
-Men kom nu! Sa Am och drog med mig ut ur lägenheten och jag hade tur som hann rycka åt mig min väska med allting i på vägen ut. Vi gick in i hissen och bra stod och log åt varann medans vi åkte ner mot lobbyn. Vi kom ner i lobbyn och gick ut från hotellet. Vi möttes av en härlig sommar vind och mitt leende blev bara större och större! 
-Vart ska vi? Jag har aldrig shoppat i Frankrike förr! Sa amanda, och jag blev lite fundersam, jag har inte heller shoppat här förut. Men det måste väl finnas det vanliga.
-Vänta jag kollar mobilen om det finns något shopping center, nära här! Sa jag glatt och en stund efter var min blick fastklistrad i mobilen. 
-Japp, såklart ska du använda mobilen. Amanda suckade och jag kunde nästan se hur hon himlade med ögonen. Jag flinade men utan mig hade vi inte fått reda på att det fanns ett shoppingcentet på andra sidan Paris. Vi vinkade till oss en taxi och sa att vi skulle till shopping centret på andra sidan stan. För ingen av oss visste vad det hette. Chauffören skrattade men började köra ut mot en stor motorväg. 
-Klockan är 12.23 så vi har en stund på oss! Ska vi käka lunch vid halv 2 och sedan shoppa vidare tills vi inte orkar mer eller hur vill du göra? Frågade Amanda som var inne i mobilen. Och hon tycker jag är mobilberoende.
-Nej, men det låter bra som du säger. Kan du kolla hur mycket vi har på vårt shopping konto, duvet mamma fixade ju ett sånt åt oss!sa jag och kände verkligen hur jag saknade mamma. Jag måste ringa henne sedan. Tänkte jag men avbröts av att chauffören gjorde en tvärsväng och sa något på franska vilket inte lät något trevligt alls.
-Excuse me everything was fine with you? it was some old bastard just! Chauffören stannade på parkeringen till centret och vände sig om mot oss. 
-Oh, it's cool. I just got a little scared, svarade jag artigt och Am nickade instämmande
-Yes, me too. Fast helt okej såg det inte ut. Hon var en aning blek i ansiktet men hon blev säkert rädd som jag. 
-But thanks, we have to go now! Sa jag och drog med mig Amanda ut ur taxin.
-Gud, asso jag trodde jag skulle dö! Skrek nästan Am ut och kollade iskallt på mig.
-Jadu, det ser nog alla du är helt vit i ansiktet, flinade jag och Amanda ruskade på sig och en del av hennes blekhet försvann.
-Men kom nu! Jag började gå med Amanda efter mig in i det stora köpcentrumet.
-Hur mycket pengar hade vi på shoppingkontot nurå? Frågade jag medans vi stirrade ut över den stora arenan kan man säga av butiker. 
-Typ runt 15 tusen, svarade Am och mina ögon spärrades upp!
-Du måste skämta? 
-Nope! Log Amanda varmt men vi hann inte stå kvar där länge till, för rätt som det var sprang vi runt och provade massor av kläder!
 
-
 
Amandas perspektiv:
 
Jag satt och såg på Hanna dör hon satt mittemot mig med sin mobil och blippade. Vi hade gått runt och shoppat riktigt länge och glömt bort tiden så det blev ingen lunch utan fika klockan 3. Vi hade gått in på något fik med franskt namn och suttit oss klockan 3 men nu hade tiden flugit iväg, igen och klockan var halv 4. Men isabelleskulle ändå till någon fransk kompis så vi kunde gå här tills det stängde. Det är så skönt med Hanna,mon har gått igenom hela mitt liv tillsammans med mig och lyssnar alltid på mina problem. Min äkta syster! Då slog det mig! Jag tog upp min mobil och klickade upp alla mina konversationer. Jag har aldrig ringt ellersmsat med Zayn så jag slog upp nytt meddelande och skrev in "Has a great idea, can I call you later tonight? // Amanda xx :)"  jag slog in zayns nummer som jag lärt mig första gången jag såg det på lappen jag fick. Jag skickade iväg smset och la ner mobilen i min väska. Men det vibrerade fort och jag fick ta upp den igen "Exciting! Call as soon as you can! / Zayn xx :))" jag log och stoppade för andra gången ner mobilen i väskan.
-Har du ätit klart så vi kan gå? Frågade Hanna helt plötsligt.
-Men jaaa! För ett tag sen! Sa jag och reste mig upp. Jag tog tag i alla kassar jag hade och hängde sen väskan på axeln. Hanna och jag började gå från bordet vi satt vid och ställde oss mitt i strömmen av allt folk.
-Vart vill du gå nu? Frågade jag Hanna somsåg sig omkring
-Vet inte, där kanske? Svarade hon och pekade på en butik med klänningar.
-Aa det ser bra ut! Svarade jag och vi gick in. När vi kom in sprang Hanna snabbt iväg någon stanns vilket såg ut mot någon ljus rosa klänning som hängde på en galge. Jag svepte med blicken över butiken till en rosa klänning med en vit rosett på ena axeln fångade min blick. Jag gick fram till den och letade fram min storlek inna. Jag gick till provhytterna. Jag klev ur kjolen och linnet och trädde på mig klänningen. Jag fick kämpa ett tag men tillslut lyckades jag få upp dragkedjan bak på ryggen. Den satt perfekt. Jag log åt mig själv i spegeln snurrade runt några varv innan jag bytte om igen. Jag gick ut ur provhytten och mötte Hanna där. Hon höll i den där ljusrosa klänningen som var lite "puffig" nertill och på bröstet. 
-Hittade du något? Frågade hon och jag höll upp min klänning och log stolt. Vi gick och betalade och gick sedan ut. Vi stod och kollade oss omkring lite men plötsligt hör jag Hanna viska:
-Fuck up! Sedan drar hon in mig i någon random butik.
-Asså Hanna vad är det som får dig att dra in mig i en butik för män? Väste jag när jag sett vad för slags butik det var.
-Titta! Hon nickade bort mot en kille som stod och pratade med ett gäng killar. Man såg honom från sidan men jag kände mycket väl igen honom. Det var Eric, Hannas ex. Dom två hade typ ett ganska plågsamt "Break up" och vid den tiden var inte Hanna precis världen lyckligaste. Hon skolkade från skolan i en halv månad och gjorde inget annat än att ligga i sängen och gråta, om hon inte lyckades torka bort floderna av tårar och möjligtvis loggade in på twitter eller Facebook någon gång ibland.
-Fyfan! Väste jag ur mig.
-Men vi måste här ifrån nu! Fortsatte jag. Jag smög ut ur butiken och hoppades på att hanna var efter mig.  Jag gick åt andra hållet än vad det såg ut som att Eric skulle och stannade sedan en bit bort. Vände mig om och såg Hanna stå där helt röd i ansiktet. Hahaha, Hanna rodnar för ingenting!
 
4 dagar senare:
(fortfarande Amandas perspektiv)
 
Jag satt i soffan framför teven med min laptop och i fotöljen bredvid satt Hanna med telefonen. Isabelle hade gått och lagt sig för hon hade blivit sjuk, med hög feber och inte orkat vara uppe sedan klockan 3, och nu var klockan fem i 8. Jag loggade in på twitter och läste några trevliga och otrevliga metions. Mest otrevliga.
-Ey, fyfan, oförskämda människor! Jag vek ihop datan och slog på teven. Det var skvaller, mitt nya favorit-"program". 
-Jag stängde snabbt av teven när jag sett en utav bilderna. Jag la laptopen på tvbordet och du sade huvet i kudden som låg i soffan. Lisa och Zayn? Hur fan gick det till, jag och Zayn som haft sån kontakt nu, jag och Zayn som kysste varann vid Eiffeltornet. Var det äkta eller var Zayn en såndär player som exakt alla andra, och Brad? Jag hörde mig själv snyfta och inte långt efter snyftningarna kom tårar. Jag kände hur någon strök mig över ryggen och sa:
-Sschhhh! Vad hände Am, var det Zayn? Jag nickade mot kudden och Hanna fortsatte stryka mig över ryggen
-Men gumman, du vet ju hur Zayn är mot dig, han är som din riktiga kille! Och den där tjejen, det var säkert hon som kysste Zayn vi vet ju inte. På bilden var det ju faktiskt hon som drog i hans krage under kyssen eller hur? Och om det där nu var äkta, är dom två fan heller värd dina tårar! Hanna hade rätt. Jag reste mig upp och torkade bort tårarna.
-Amanda, du måste ringa Zayn nu och fråga om sanningen! Du och Zayn har ju vart på G länge nu! Han gav upp ett möte för att kunna  gå och fika med dig! Komigen bruden! Jag log mot Hanna och räckte mig mot bordet för att ta mobilen. Jag letade upp Zayn i lina kontakter och tryckte på ring. 1, 2, 3 signaler gick fram innan han svarade:
-Hi Am, i must explaine! 
-Yes! NOW! Röt jag, och blev chockad själv över hur hård jag lät.
-Oh, sorry, bad jag But explaine, now! Fortsatte jag

HIHIHIHIHI GRATTIS TILL ER! Ni fick ett kapitel utan att ni kommenterade 5 olika IP-adresser! Men jag längtade så sjukt till att på publisera det! Men nu måste ni kommentera 3 kommentarer för nästa! Jag vet att det blev lite dåligt i slutet men visste inte hur jag skulle få ihop det så att det skulle bli som jag och Madde planerade. Och på tal om Madde kommer inte hon uppdatera något nu i helgen, hon spelar ju fotboll -SJUUUUUUUUKT DUKTIG MÅSTE JAG SÄGA- och hennes lag spelar Örebro cupen hela helgen. Men om jag får se 3 nya kommentarer på det här kapitlet får ni strax ett till! Jag har ändå inget för mig i helgen. 

Grattis grattis grattis! :D

Heeeeeeej, jag -Hanna ville bara säga ett STOOOOOOOORT grattis till Madeleine som fyller år idag! Wooaaah! Hoppas du får en kanon dag idag. Jag har redan skrivit på fb men tänkte skriva det här också bara för att! Och ja, hon fyller år idag så ni kaaanske skulle kunna kommentera lite extra på kapitel 16, kanske kanske? Jaja grattis Madde, ringer dig senare! Puss puss på dig Madde och er läsare såklart!

KOMIGEN!

Hej hej Hanna här! Jo jag tänkte på det där med kommentar-reglerna och jag tänker banne mig inte ta bort dom reglerna! Vi har runt 50 besökare varje dag (jag är fan stolt hahah även fast det inte är så många) och vi får ca 3 kommentarer! Alltså seriöst, jag är inte arg bara besviken. Ni tar er tiden att titta in på våran blogg och läser ett kapitel om det kommit upp något nytt. Men ni skiter helt i att skicka in en kommentar! Liksom, ni själva som skriver fanfics/noveller vet ju hur glad man blir när man får en rolig kommentar och ni andra som inte skriver ska veta att det gör min dag när vi får en kommentar. Och nu menar jag att ni ska kommentera på kapitlena INTE dom här info-inläggen! Jag har skrivit ett låååååååååångt kapitel och längtar till att få lägga upp det så snälla kommentera på kapitel 16 nuuuu! Pussar och kramar till er alla!
 
PS. följ mig på twitter: hannaniallswife 
 

KAARMAAA.

Bilderna säger allt, & så gåre Hanna. x-o
& sen skrev hon massa ''HAHAHAHAH'' under men orkar inte visa det.. ._.
By Madde. :))

Utan att prata så kör jag bara !

Ja som det står i rubriken, skiter jag i att prata med Madde om det här :) sorry bruden men jag rules the whole world just nu haha ;) jo, kapitel 17 är strax klart och det blir dubbelt så långt som dom andra! Men ja, som sagt utan att prata medMadde så bestämmer jag att vi ska börja med kommentar-regler! 5kommentar på kapitel 16 så kommer 17! Så om 3 av er kommenterar redan ikväll, kommer kapitel 17 ut ikväll? Så är det! Jag börjar faktiskt få in ett riktigt bra flyt just nu så hade kanske tänkt skriva en hög kapitel så kan vi bara slänga ut dom när ni kommenterar! BRABRA HEJDÅ!
 
PS. DET TAR 10 SEKUNDER ATT SKRIVA IN EN KOMMENTAR SÅ KOMIGEN SKRIV NÅGOT HÄRLIGT, ELLER NÅGOT OHÄRLIGT!!
 

Imorgon kommer nästa OM..

..ni kommentera
 
Ni har blivit bra men kan bli bättre, om inte bäst! Ni har hela kvällen på er och om man hinner kika in på våran blogg borde man faktiskt hinna med att usla 10 sekunder av livet för att skriva in en kommentar! SNÄLLA det gör oss så glada! Jag ska börja med nästa kapitel nu, OCH DET KOMMER BLI ETT DUBBELT SÅ LÅNG ÄN VANLIGT! Bra va'?! Men ja, då vet ni vad som gäller. Kommentera!! Det varvet jag ville säga, kommentera riktigt mycket på kapitel 16 OCH 15 så får ni en låååååååååångt imorgon! Puss på er 

Kap 16 - Swedish language and shoping with my darling girl

Efter en stunds teve tittande hörde jag hur ett nyckellås vreds. & snart kom Hanna & Belle, jag kunde inte tyda desas ansiktsuttryck. Men en sak visste jag, det såg inte bra ut... 
 

Isabelles perspektiv:
 
Jag låste upp dörren samtidigt som jag kokade av ilska. Jag slängde upp dörren, tog ett steg in. Stod kvar ett tag medans mina tår drog av skorna jag hade på fötterna. Jag kände själv hur sur jag såg ut men seriöst. Är hon en barnunge eller? Jag gick sedan snabbt och bestämt in på mitt rum och slängde igen dörren. Jag slängde mig i sängen och kände hur ilskan flöt inuti mig. Hur fan kan Hanna vara så himla dryg? Vadå, ta hennes bästis, det är inte det jag vill! Jag vill ha Amandas kändis skap! Hon kommer lätt få kärleksrollen och kommer lätt bli anställd på vovo, så hon kommer lätt som en plätt bli en stjärna, på hög nivå!
 
Hannas perspektiv:
 
När isabelle gått in på sitt rum såg jag Amanda sitta i soffan och kolla frågandes på mig.
-Vad hände? Frågade Amanda och jag gick in och sjönk ner i soffan bredvid henne.
-Vi blev lite osams bara, sa jag och bytte kanal.
-Säkert inget annat som hänt, eller? Hon såg allvarligt på mig och jag log.
-Jag loooovar, sa jag och drog ut på o:et. Hon log nöjt och återvände till teven. Men bakom mitt leende flöt ren ilska! 
Det gick någon film och jag kände att den inte var ett dugg bra så jag sa till Amanda att jag går och lägger mig innan jag trött vinglade in på mitt rum. Jag slängde mig i sängen och kom på att jag hade kläder på mig. Så jag reste mig upp igen och drog av mig linnet och shortsen. 
 
Isabelles perspektiv:
 
Jag reste mig sakta upp i sängen och slängde benen över kanten. Jag tog mobilen och såg att jag skulle träffa Zayn om 1 och en halv timma. Jag orkade inte. Det är ju bara onödigt eftersom Amanda ändå kommer få rollen. Men jag drog mig från mobilen och vinglade mot min klädhög jag lagt fram igår innan jag och världens värsta tjej hanna drog  ut och fikade. 
 
En vit lite genomskinlig tröja med en ficka på ena sidan bröstet, halsen var smalt öppet ganska långt ner på brösten så lite mera sommrig hoppas jag att jag såg ut, och ett par svarta shorts till det, låg i min klädhög och jag tog nöjt på mig det. Jag visste inte vad jag och Zayn skulle göra men något kul hittar vi väl på, antar jag..
 
Amandas perspektiv:
 
Jag gick ut från toaletten och krockade i någon, jag kollade upp och möttes Belles blick.
-Good morning girl! Sa jag glatt och hon log tillbaka. Det skulle vara en aning skönt att tillbringa dagen med Hanna. Det börjar bli lite tråkigt och faktiskt jobbigt att prata så himla mycket engelska! 
-Hey! I must go to the toilett, I Will meet Zayn about 40 minutes! Sa hon snabbt och vek in på toaletten. Jag flinade och gick vidare ut till tvrummet. Jag satte mig i soffan och slog på teven. "hoppas skvaller, hoppas skvaller" skrek det i mitt huvud och jag log nöjt när tvskärmen visade upp dagens skvaller. Längst ner stod det "today's gossip: one direction" jag log för mig själv. Jag såg upp en bit på teven och insåg att det var mig och Zayn på bilden. Kvinnan som utförde skvallret började snacka: 
-Now it has begun to think about who should get the female lead in one directions new music video for the song "Trust me" it has become a real big hit and now it is played every day on every radio station in London! it is apparently Zayn to choose which of Chernobyl it will be and should spend a day with every girl who have been selected. but yesterday was Zayn kissing with a girl named Amanda Persson, previously shown in the picture with Zayn. Jag log åt det jag hörde och stängde sedan av teven. 
-Bye! Hörde jag isabelle skrika från hallen och dörren slogs igen. 
-Äntligen stack hon..! Jag vred huvudet åt höger och där kom Hanna ut och satte sig med ryggen mot mina ben som var nere på golvet.
-Kan du göra en fläta? Bad hon och jag nickade. Jag insåg att hon inte såg så jag sa ja och började fläta hennes långa blonda hår.
-Asso ge mig ditt hår! Sa jag surt och drog åt tofsen som jag suttit fast längst ner på flätan.
-Haha, om jag bara kunde.. Svarade hon och reste sig upp och jag såg henne försvinna ini köket. Jag loggade in på twitter och såg hur många nya följande jag hade fått.
-Oh my..kom det ur mig samtidigt som jag följde några nya följare och svarade på några mentions. "ready for a day with my darling girl! shopping probably, and finally Swedish language all day! ;) xx" jag tryckte på tweet och såg hur Hanna kom ut med en bricka frukost.
-Men Hanna, du måste inte! Sa jag men tog ändå och huggde in på en macka. 
-Mu flätade mitt hår vilket tar typ 15 minuter, då måste du ju få något tillbaka! Sa hon glatt och ställde ner brickan på Tvbordet. Hon satt sig bredvid mig och tog sitt glad juice och en macka. Hon loggade in på twitter såg jag så jag tog upp min mobil också. 
-Jag ser att det blir shopping idag! Hon såg på mig och vi började skratta.

Två kapitel idag, bra va? ^^ Hoppas att ni gillade det, det är skrivet av Hanna. c:
 

Kap 15 - Cupcakes and the Eiffeltower

Jag ryckte lite på axlarna och drog på mig mina svarta ballerina skor innan jag ryckte åt mig min svarta skinnväska och la pengar, mobilen och efter att jag tagit ett tuggummi la jag ner påsen med dom också. Jag gick ut i köket och skrev en lapp om att jag redan gått till Belle och Hanna innan jag ställde mig framför spegeln och såg på mig själv. Helt okej faktiskt! Jag öppnade hotellrummets dörr och började gå mot hissen ner mot lobbyn.

Hissdörrerna öppnades och plingade till. Jag såg Zayn stå och prata med receptionisten men vände sig sen om
och log mot mig. Vi gick mot varann och möttes i en kram.
-Hi, you look great  ! Sa han glatt
-You are not bad too! Flinade jag. 
-So, what would we do? Frågade jag efter en stunds tystnad.
-I dont know, maybe we could to to à café and then go to the Eiffel Tower? Svarade han osäkert
-Yes, sure, log jag och vi gick bredvid varann ut från hotellet och svängde sedan höger. Vi gick ett tag, tysta och kollade ner i marken. Jag kände mig lite osäker men jag är glad att jag inte brukar rodna för skulle det vara så skulle det vara jättejobbigt eftersom jag säkert kommer klumpa till mig. Jag såg en skyllt där det stod "lola's cupcakes" på och det lät väl trevligt.
-This, maybe? Kollade jag på Zayn och han nickade glatt. Vi gick snett över vägen till dörren och Zayn öppnade den åt mig. Jag gick in och efter mig kom Zayn. Vi gick fram till disken och där fanns det säkert tusen olika cupcakes i olika färger former och höjder! 
-Oh My.. Sa jag fundersamt medans min blick fördes över alla vackra bakvärk det fanns bakom glaset.
-Haha, yes there were not so many nor, sa Zayn och flinade. 
-Have you decided what you want? 
-Ehm yes,I take it ! Sa jag och pekade på en choklad cupcake med röd glasyr och blått glitter på. Och på toppen hade dom satt en engelsk flagga.
-Mm, I think I'll take this! Zayn pekade på en choklad han också med vit glasyr och några bruna smulor i den. Och på hans topp satt det en oreo kex. 
-Okey, I pay, you can take a table , sa han och vinkade till sig en kassörska.
-Huh, what, no, I pay mine! Sa jag bestämt och gick fram. Zayn fortsatte att envisas om att betala så jag lät han vinna och gick och tog ett bord bredvid ett fönster. Det var fint väder ute och solen sken fint in genom fönstret. Jag log och såg Zayn komma meden bricka med våra cupcakes på. Han log stort och satte sig mittemot mig. 
-So tell me about you! Sa Zayn när han tuggat ur sin första tugga av cupcaken. Jag funderade lite innan jag satte igång. Jag berättade om hur min barndom gått till med att pappa flyttade ifrån mig och mamma, hur mamma blev en allt större och större alkoholist tills jag fick flytta in hos Hannas familj. Jag berättade lite om Hanna hur galen hon var i mat men ändå var sjukt smal och var duktig på allt. Hur hon även hade ett jätte högt temperament och haft en svår barndom pågrynd av sitt temperament. Sen berättade jag hur länge vi sparat för att kunna flytta till London. Sen att hon fixat ett jobb åt mig för ATT jag inte hade jätte mycket pengar men sen kom jag med i tävlingen och fick en plats och sen att jag träffat Isabelle. Hon visste jag inte mycket om men hon pratade alltid om hur gulliga hennes kattungar var som hon hade hemma hos sig. Det var skönt att kunna prata med Zayn om min barndom och allt som hänt för han lyssnade verkligen och avbröt inte en ända gång. När jag var klar tittade jag på Zayn som tydligen väntade på en fortsättning som jag tog bara upp en snabbt slut.
-Yes, and now I'm sitting right here, but with "the man who took my bag" and my photo too. Jag tittade lite allvarligt på Zayn. Och han flinade.
-Haha, oh yeah... I have it here. Han tog upp ett foto jag mycket väl kände igen. En bild på mig som Hanna tog för ungefär en månad sen. Medan hade vi gått till en fotobutik och skrivit ut det fotot.
Oh great, can i get it now? Jag sträckte fram handen men Zayn stoppade ner det i fickan igen.
-When the day it's over! 
-But Zaaaayynn! Bad jag men han satt med munnen rak och såg ut att bestämtsig med sitt beslut.
-Aaaaw, okey..jag åt upp min sista bit av cupcaken sen tog jag min tallrik och brickan och gick för att ställa undan den. Jag vände mig om och såg Zayn stå och prata med några fans medans han signerade en bild. Jag log och gick fram till dom.
-Aah, its you Amanda! Zayns girlfriend! Sa en av tjejerna och log stort mot mig. Jag kollade på Zayn som såg förvånad ut. Jag såg tillbaka på tjejen med en frågande blick och hon sa:
-Yes, but there are lots of pictures of you when you hug and goes next to each other. Then at a concert he said to you that you were beautiful and kissed you on the cheek! Tjejen kollade fint på mig och jag skrattade till lite.
-Haha, yes, but we are just good friends, Zayn? Jag såg på Zayn som log.
-Yepp, just friends! 
-Ahaaaaa, well but can I get a photo with you? Frågade tjejerna och dom 3 andra nickade instämmande innan dom sa att dom också ville. Jag ställde mig bredvid den ena tjejen medans Zayn tog kameran. Jag tog kortet, och gjorde likadant med dom 3 andra innan jag och Zayn gick ut från cafeet. 
-Will we draw us to the Eiffel Tower, or do you want to do something else? Frågade Zayn medans vi gick på gatan.
-We may well go against the Eiffeltower if you want?
-Yes, sounds great! 
 
Jag skymtade Eiffeltornet lite längre bort och såg upp på Zayn, han var väl ungefär en dm längre än mig så en liten bit högre var han väl. Han log mot mig och jag log tillbaka. 
-Should we go up or should we go around under here? Frågade jag
-We may well go up huh? 
-Sure! Sa jag och vi tog några steg upp för trappan. Jag hade aldrig vart här men någon någon gång är den första! Efter ett tag kom vi iallafall upp och det var lite kallare men Zayn var här så aldrig att jag skulle klaga! Jag hade nog en liten crush på han. Neje, vem försöker jag lura egentligen? Min crush på han är förjävligt stor! Jag gick fram så man kunde titta ut över utsikten och jag kände hur Zayn ställde sig bakom mig och kramade om mig. Jag log av tanken av att få vara hans flickvän, även fast än att det inte var officiellt. Jag kollade bak upp på honom och log. Han snurrade runt mig så vi stod mittemot varann. 
-You are soo beautiful Amanda, sa han och jag tackade gud förankra gången idag att jag har svårt för att rodna. Han lutade sig närmre mig och hans panna vilade sig mot min. 
-Zayn this picture..jag hann inte längre föräns hans läppar trycktes ömt mot mina. Jag besvarade kyssen noga och den blev en aning mer passionerad.
 
Den dagen var den bästa i hela mitt liv, jag älskade Zayn, & han älskade mig förhoppningsvis tillbaka! Påvägen hem kändes det som att jag hoppade runt på stora, rosa, fluffiga måln. Jag hade aldrig känt denna känsla förut.
Jag hade haft en pojkvän innan, Brad, men han var bara en ''player'', ja, den känslan dök aldrig upp när jag var honom, & inte ens när jag kysste honom. Samma gamla stela känsla, men Zayn var helt enkelt speciell, ja, det var han verkligen..
 
Jag satt i soffan hemma i lägenheten, eller ja, hotellrummet. & väntade på Hanna & Belle, dem hade tydligen varit ute på en strandpromenad och pratat. Det verkar som att de går bra ihop. Eller, ja, vad jag tror.
 
Efter en stunds teve tittande hörde jag hur ett nyckellås vreds. & snart kom Hanna & Belle, jag kunde inte tyda desas ansiktsuttryck. Men en sak visste jag, det såg inte bra ut...

 Såååå, jag - Madde - har skrivit från den kursiverade texten låååångt ner, medans Hanna har skrivit nästan allt, eller aa, resten. ^^ 
KOMMENTERAAA!
 

Länkbyte

Heeeeej Hanna här! Jo nu ska alla gå in på denna blogg http://novellonedirection.devote.se/ jag själv läser den och älskar den upp till 100 hon uppdaterar skitofta och kapitlena är alltid lika bra! 
Jag tror att jag snart går och lägger mig för jag är jättetrött och har inte vart särskilt shcysst mot min mamma idag! Ska försöka bli klar med nästa kapitel så kommer det upp imorgon! Men ni måste kommentera, ni har blivit bättre men ni kan bli bäst! Det tar 10 sekunder av era liv att skriva in bara ett gulligt ord eller någon taskig kritik, allt är tillåtet. Eller så kan ni fråga om länkbyten! KOMIGEN DET TAR 10 SNABBA SEKUNDER ATT SKRIVA IN EN KOMMENTAR SEN KAN NI FORTSÄTTA MOT NÅGON HIMLA FACEBOOK ELLER VAD DET NU ÄR NI BRUKAR KOLLA PÅ PÅ DATAN!! PEACE OUT :3

KOMMENTERA

Jag -hanna hade tänkt börja med kapitel 15, men ni måste först kommentera kommenterakommentera mer på kapitel 13! Vi ska nu böja göra kapitlena händelserika! Så kommentera!

Länkbyte!

Läs denna novell! Den ser bra ut! Ingen av oss - Madde & Hanna - har läst den tidigare, men skulle med nöje börja läsa den!
http://trueloveforonedirction.webblogg.se/
 
 

Kap 14 - I don't like you..

-The airport! Will we be there within 20 minutes? Frågade jag efter att jag sagt vart vi skulle.
-Of course, 12 minutes, jag pustade ut och lutade mig bak medans chauffören startade taxin och svängde in på motorvägen.
 Hannas outfit
 Outfiten Amanda ska ha/har på sig på/till dejten.

Amandas perspektiv:
 
Jag och Isabelle stod och trampade på flygplatsen med hopp om att flyget skulle komma in snart. Det var mörkt på himlen och helst av allt vill jag inte stå i regnet. 
-THERE IS IT! Isabelle stod och pekade upp i luften och mycket riktigt, där kom det ett plan. Sakta och fint stannade det och efter ett tag öppnades dörrarna. Vi stod ju så långt bort så man såg inte ett dugg av dom personerna som kom ut från planet. Men Hanna är inte så jättesvår att hitta. Det är bara att leta efter en skitsmal, blondin som drar åt sig många busvisslingar, pekande och ja, kort sagt uppmärksamhet ifrån killar! Jag vill inte värka som någon himla tjej som dreglar över andra tjejer men ärligt talat så är Hanna riktigt ja, typ snygg och misstolka inte nu men hon är faktiskt sexig. Hon bli alltid ovanligt brun, smal är hon åretrunt och med det blonda jättelånga håret hängande över hela ryggen eller brösten eller på ena sidan blir hon lik en fräsig modell som gör så att alla killar freakar ur helt! 
-Heeeej! Hörde jag en röst nästan skrika bland folkmassan. Jag vände mig om och där stod Hanna, men en väska i typiskt Hanna smak, och i händerna drog hon 1 resväska som såg ut att innehålla ovanligt mycket kläder. 
-Heeeej! Utbrast jag och sprang fram och kramade om henne. 
 
Hannas perspektiv:
 
Det var så himla skönt att få krama om Amanda, visst det var bara 3 dagar sen vi sågs men varje kväll kände man hur känslan av att Amanda skulle bli lite allt för bra kompis med Isabelle. Eller Belle eller vad fan man nu sa! 
-Gud vad fin du är! Amanda kollade ner sen upp på mig och inspekterade min outfit jag valt.  Som vanligt.. Fortsatte hon sedan men mest för sig själv. Jag hade valt en jumpsuit med blommig underdel och överdelen var lute genomskinligt vit med leopardfläckar på. Vid midjan prydde ett bälte och för att jag inte skulle Frysa hade jag slarvigt en brun stickad tjock kofta hängandes på srmarna. Jag kände hur Det verkligen brände i ryggen av blickar. Jag hörde någon busvissla bakom mig och jag kollade snabbt bak för att se vem det nu var som var så snygg. Killarna som tydligen busvisslade stod och kollade på mig och jag förstod att ännu en gång var det mig dom menade. I London, eller ju NU hemma i London hade säkert minst 3 stycken Killgång stått och visslat åt mig och en kille hade tillochmed börjat flörta innan vi steg på planet. Ja, jag visste att jag kanske var en av dom tjejerna i världen som var lite snyggare än dom andra men jag hatade när folk stirrade och busvisslade och hällde på sådär. Amanda stod och flinade åt mig där jag stod och försökte hålla mig från att freaka ur rejält då hon visste att jag hatade såntdär. Isabelle kom fram till oss och sa hej och vi gav varann en snabb kram innan vi gick ut. Amanda hade tydligen betalat extra för att taxin skulle vänta på oss vid flygplatsen, och ja man kan ju inte annat än tycka att hon är lite fööör gullig! Vi hoppade in och Amanda bad chauffören köra tillbaka till hotellet där han hämtat upp dom. 
 
När vi km fram tog vi mina väskor och jag följde efter Am och Belle upp till vårt hotellrum, fast Amanda sa att hon kallade det för lägenhet, och när hon kallar någonting stort, DÅ är det stort! Vi kom upp och dom låste upp dörren och ja när man kom in kunde man inte säga annat än 
-Wow! Isabelle fortsatte in och jag hörde en duns där innifrån, det lät som om hon satte sig i en soffa. 
-Haha, ja visst är det fint, och stort! 
-Jaaaaaa, jag såg runt och hörde hur teven slogs på. Men Gud, latmask eller! Tänkte jag för migsjäkv om Isabelle. 
-Joo, duvet jag och Belle är ju här för att spela in en musikvideo och imorgon ska jag träffa Zayn för att han ska välja en tjej som ska på själva huvudrollen i videon, men är det okej för dig att vara med Isabelle? Frågade amanda när vi satt oss i köket. Jag ville helst inte det men Amanda hade ringt igårkväll och berättat läget med Zayn och jag kallar det för att dom är på G. Men inte Amanda såklart.
-Jo, visst det är lugnt, småljög jag och log tillbaka mot Amanda. Hon log större och sedan började hon snacka om Zayn hur underbar han är. Och såklart jag är hennes bästavän och jag satt och lyssnade noga och jag hör att Zayn är verkligen förälskad i Am!
 
Amandas perspektiv:
 
Jag slog fort upp ögonen och vred på huvet, på nattduksbordet låg min mobil och jag ryckte snabbt åt mig den. Klockan var 10.30 och jag skulle möta Zayn nere i lobbyn om 30 munter! Hur ska jag hinna? Jag drog snabbt av mig täcket och hoppade ur sängen. Jag blinkade några gånger och drog händerna över ögonen innan jag fortsatte mot garderoben. Jag plockade fram ett ljust rosa linne, och blåa jeansshorts där fickorna var extra långt ner med USA mönster. Jag sprang in på toaletten och sminkade mig lätt med bara mascara och lite brunpuder. Jag hängde också ett halsband runt halsen och borstade noga igenom håret. Jag sprang ut i hallen och tog en macka och ett glas jouice innan jag snabbt slog på teven för att lugna mer mig. Helt svettig ville jag inte vara! Det var nyheter och i Frankrike går ju skvaller dom sista 10 minuterna, på skillnad från Sverige är Londons och Frankrikes nyheter riktigt bra. Det sista skvallret handlade och vovo's nya musikvideo som snart skulle börja spelas in. Jag log åt tanken innan jag stängde av teven igen och lämnade glaset i diskmaskinen och gick nu lugn till toalettenoch borstade tänderna. När jag var klar gick jag ut i hallen och såg på klockan att det var 5 minuter kvar tills jag skulle stå nere i lobbyn och möta upp Zayn. Jag ryckte lite på axlarna och drog på mig mina svarta ballerina skor innan jag ryckte åt mig min svarta skinnväska och la pengar, mobilen och efter att jag tagit ett tuggummi la jag ner påsen med dom också. Jag gick ut i köket och skrev en lapp om att jag redan gått till Belle och Hanna innan jag ställde mig framför spegeln och såg på mig själv. Helt okej faktiskt! Jag öppnade hotellrummets dörr och började gå mot hissen ner mot lobbyn.



Ny design

Tjenixen! Jag- Hanna skrev ju det förra kapitlet så Madde körde igång med en ny design! Även fast hon skrev låten fick hon göra den eftersom jag ä typ usel på såntdär you know, pixlr osv. Det förra kapitlet var Inge vidare händelserikt men nu i början så blir det lite så! Vi skafösöka skriva några kapitel till men dom kanske inte kommer ut ikväll :/ jaja, det var det jag ville säga, ska börja med nästa kapitel nu vet ej om det kommer ut ikväll men men....

Kap 13 - Trust me.

-Amanda! Am, wait! Jag vände mig om och såg Zayn komma småjoggande. Jag log och stannade. När han kom fram till mig fick jag en riktigt stor kram och jag ville aldrig släppa taget! 
-What do you doing here? Frågade jag glatt
-No, Just look around! And you? Svarade han
-We had breakfast at starbucks but is on our way home now,  this meeting, are both soon you know..
-Oh, of course!  I had forgotten, glad you said it! Jag log stolt mot honom och han log tillbaka. Det där perfekta ögonblicket uppstod igen innan jag var tvungen att fråga:
-But, they have decided who received the male love role in the video? Jag log och hans ögon glittrade.
-Haha, han skrattade lite innan han viskade i mitt öra. Its me! han gick sedan iväg utan ett hejdå, utan bara gick och svängde sen in på hotellet. 
-Uhm, Amanda? Belle viftade med handen framför ansiktet på mig och inte förns då kom jag på att Isabelle var med hela tiden!
-Uhmm, oh yes, we can go now! Sa jag och vi fortsatte gå mot hotellet.




Amandas perspektiv:
 
Alla satt runt ett bord och pratade i mun på varandra. Tillslut slog Johan, chefen för hela projektet handen i bordet så det blev en ganska ordentlig smäll och alla tystnade.
-Well, let's take it to the video now or are you babbling? Dom 3 tjejerna som satt längst bort tystnade helt och Johan fick hela uppmärksamheten. 
-Mmm, the guy who should have the role of love in the video is Zayn himself! Han vinkade åt sig Zayn som kom fram. Med ett stort leende och såg på mig. Jag log tillbaka innan jag fortsatte lyssna på Johan. Han berättade att låten hette "Trust me" och i slutet ska Zayn och denna tjejen som blir utvald kyssas. Alla började babbla igen men tystnade fort när en av tjejerna hastigt räckte upp handen och vinkade litesmått. Johan gav ordet till henne och hon sa lite osäkert:
-Ehm, I do not really know, I have a boyfriend so if that's okay I settle this with a role as a background dancer..? 
-Oh, its okey! Svarade han och tjejen lutade sig tillbaka och log lugnt igen. 
-Well, we have a list of who should start to see Zayn want you to know now or later? Alla skrek 'now' och Johan skrockade till innan han fortsatte med ett leende på läpparna.
-Tomorrow, the Isadora start, the day after to meet with Amanda Zayn.. där stelnade jag till vadå, redan va' okej Am, lugn nu, det är okej. Du känner ju faktiskt Zayn! Allt snurrade runt men jag fick balans i huvet igen och märkte att alla pratade med varandra och Isabelle satt och viftade med handen framför mitt ansikte.
-What, yea, or yes, what is it!? Jag viftade med huvet och Belle flinade. Du stannade visst ett tag i livet? Men du ska träffa Zayn redan andra dagen på tisdag  och jag ska köra på onsdag! Kul va? Hon log stort och jag besvarade leendet. Mötet gick fort och vi fick varsitt papper med låtttexten på och fick reda på att videon ska spelas in runt under Eiffeltornet. I slutet skulle paret stå och kolla på solnedgången medans Zayn kramar tjejen bakifrån sedan vänder Hon på huvet och dom möts i en kyss! Det verkade bra, riktigt bra faktiskt. Jag gick och sjöng lite på texten när jag och Belle stod i hissen påväg upp mot hotellet. Jag kände det vibrera i fickan, och jag kände det vibrera igen så tydligen var det någon som ringde. Jag drog upp mobilen ur fickan och såg att det stod älsklingen. Alltså Hanna, jag svarade med ett glatt hej innan Hannas underbara röst hördes:
-Heeeej! Jag landar om typ 45 minuter så kan ni möta mig eller måste jag leta efter rätt hotell själv?
-Oh, nej vi kommer! 45 minuter sa du?
-Jepp, hinner ni?
-Ja det är klart, svarade jag glatt och kunde se hur Hanna log. 
-Men vi ses sen då? Sa jag 
-Mm, pusshej! Sedan avbröts linjen. Jag stoppade ner mobilen i fickan och pappret fick hamna i väskan innan jag sprang lite smått för att hinna med Isabelle
-Ey, Belle we have to be at the airport about 40 minutes to pick up Hannah! Can you?
-Oh yea.. Yes of course I do but hurry now! Svarade hon och vi låste upp och sprang in i hotellrummet. Eller ja, jag kallar det lägenhet. Iallafall, vi sprang in i lägenheten och in på våra rum. Jag drog upp garderobs dörren för att hitta något som passar på en flygplats. Det fick bli ett par mörka jeans och vitt linneoch över det en lite naturvit kofta. Enkelt men helt okej faktiskt! Jag rusade in på toaletten samtidigt som jag nappade åt mig sminkväskan. Jag ställde mig framför spegeln och drog snabbt mascaran över ögonfransarna och ett ljust och glittrigt läppglans fick göra så att läpparna sken lite extra mycket. Håret såg okej-fluffigt ut så det fick vara. 
-ISABELLE, ARE YOU READY? Skriknas ut i lagenhetenoch från hallen kunde man höra ett svagt "yes". Jag sprang dit och joinade Belle med att knyta converse. När vi var klara tittade vi på varann, log och sprang sedan ut ur lägenheten och ner på gatan. Jag vinkade till oss en taxi och vi slängde upp dörrarna och hoppade in. Jag kollade på klockan, det var 25 minuter kvar innan Hanna landade.
-The airport! Will we be there within 20 minutes? Frågade jag efter att jag sagt vart vi skulle.
-Of course, 12 minutes, jag pustade ut och lutade mig bak medans chauffören startade taxin och svängde in på motorvägen.


YEEAH! Nu är det äntligen uppe, allt är klart, låten är klar & jag - Hanna - är med Madde idag så det blir nog lika många kap som förra gången. ( ni vet när vi startade novellen ). 
 
Update: Förlåt att texten är som den är, det har blivir något bugg.
 
 

Varför det inte har kommit upp ett kapitel på länge?

Jooooo, för att jag Hanna bad Madde att skriva nästa kapitel i söndags, och jag tror hon skrev det men vet inte varför hon inte lagt upp det? Jag har inte kunnat skriva något kapitel eftersom jag inte vetat om hon skrev kapitel 13 i söndags eller inte :/ jag får inte tag på henne på fb heller och mobilen är knasig och jag har inte hunnit ringa.. Men hon har faktiskt sommarlov och spenderar säkert det med sina vänner familj osv! Och ni själva tycker väl att det är roligare att vara ute i det fina vädret istället för att sitta inne vid datan och kämpa med en novell? Och ända tiden vi har är kvällarna och hon har väl antagligen inte haft tid då heller, hon kanske är ute på kvällarna med sina vänner och familj och när hon kommer in är klockan skitmycket och det ända hon vill är att slänga sig i sängen! Jag vet också att hennes pappa eller låtsaspappa (det kanske var våda eller nån av dom) fyllde här om dagen och tydligen hade dom fest eller något och vuxnas fester brukar ju vara i typ 1 eller 2 dygn! INTE VET JAG ;S snälla bli inte arga men om Madde inte skrivit kapitel 13 kommer det nog inte upp någon del kväll, för jag har idetorka på hur jag ska skriva och jag har dessutom skrivit dom 3 senaste kapitlena! Om hon inte skrivit nästa del ska jag försöka skriva det kväll så jag kan få upp det i morgonförmiddag för på eftermiddagen ska jag träffa en kompis som jag inte träffat på LÄNGE och förmiddagen ska jag fengshoa (rensa på något utländskt språk) för jag ska göra om i mitt rum :D

Känner att detta blev ganska långt men var tvungen att förklara, får sånna skuldkänslor annars! Haha, men puss på er så hörs vi senare!

Kap 12 - It's me!

 Jag hoppade snabbt till av att något rörde sig på min mage, och hörde en lätt duns på golvet. Isabe'lle som somnat med huvudet på mon axel kollade sig yrt omkring liksom jag. Jag kollade ner på golvet och där låg min mobil och blinkade. Jag tog upp mobilen och såg att det stod "älsklingen" på displayen. Jag log och klickade upp min och Hannas konversation. "haha, oh men guuuuud, kommer imorrn! Ses dårå bruudäääään!" jag log och reste mig sakta upp och gick ut mot köket. Så lyxigt var rummet att det fanns ett kök i det. Men när jag kom ut i köket såg jag en en förvånadsfull syn, Isabelle satt där och grät! 


-But hun, what happened? Frågade jag 
-I'm not sure I want to do that any more! It feels so weird, I feel bad everyone else is so much better! And, and.. Mer hann hon inte säga innan jag kramade om henne hårt.
-But Belle, you're really good, much better than many others! Hon kollade upp på mig och log. Jag torkade bort några tårar från hennes kinder och fixade till hennes hår. 
-Come on, we take on something then we go downtown to eat something before going to the meeting, so we'll find out who the guys who have the male role! Jag blinkade och räckte henne min hand. Hon tog tag i den och jag drog upp henne från stolen. Vi gick in i våra rum och jag hörde henne dra upp sin garderobsdörr eftersom dom lät lite. Jag öppnade min och började bläddra mellan alla shorts och olika tröjor. Jag känner att jag kanske tog med mig lite väl mycket kläder för 2 veckor. Jag kollade ut genom fönstret och såg att solen sken. Jag tog på mig ett par slitna jeansshorts och en magtröja innan jag snabbt drog borsten genom håret och sminkade mig lite lätt. Jag gick in till Isabelle som hade lagt fram ett linne och shorts på sin säng samt lite assesoarer. Hon kollade upp på mig och log. Jag log tillbaka innan jag gick ut till hallen och började snöra på mina Converse. När jag var klar tog jag tag i min väska och la mobilen samt lite pengar och annat i. Jag såg Belle komma ut i hallen och drog på sig sina converse hon med. 
-Are you ready? Hon log och jag nickade. Hon gick ut genom dörren och jag efter hon låste och vi fortsatte in till hissen. Jag tryckte på knappen och vände mig om. Det fanns en spegel på ena väggen av hissen och Isabelle stod dör och kollade osäkert på sig själv.
-You look great Belle! Sa jag och hon vände sig mot mig och log.
-Thanks! Log hon
-For what? Frågade jag med ett snett leende
-You for being you, and for being there! Hon kramade om mig och jag kramade tillbaka. Jag kände mig stolt och glad att jag verkligen gör någon nytta ibland! Vi släppte taget om varandra och gick ut ur hissen som hade stannat i Lobyn. Vi sa hej till receptionisten och gick vidare ut från hotellet.
-So, do you know any good coffee shop here in Paris? Jag har aldrig vart i Frankrike, frågade jag henne och kollade mig omkring lite. 
-Nope, me neither, svarade hon.
-Maybe, we can find a starbucks or somthing? Sa jag och hon nickade. Vi började gå ett ett håll och kom strax fram till en starbucks!
-Yeah, are we the best or are we the best?! Fnittrade Isabelle och vi fick in. Vi köpte varsin kaffe och en baguette innan vi satte oss ner vid ett bord.
-Oh by the way, Hanna will be here tomorrow of course! Sa jag och tog en klunk ur mitt kaffe
-Oh, yees! Svarade hon och log. 
-But what if you want to be with one of the lads tomorrow then? Hon såg oroligt på mig och jag log fortfarande. 
-Mm, then you find something to do! sa jag glatt.
-But I dont think she likes me! 
-You must be joking? She likes you, I promise! 
-Do you think so? Frågade hon och log stolt
-No, i know that! Vi reste oss upp och började få ut från starbucks mot hotellet igen. På vägen hem var det ganska tyst, Belle såg ut att tänka på något och jag drömde lite smått om Zayn. Hans chokladfärgade ögon som verkligen glittrade i solen, han perfekta hår och läpparna hade perfekt form.. Jag gillade verkligen honom. Jag känner mig lite taskig, han gav mig ju ett lapp med hans nummer för typ en vecka sen men jag har inte ringt än! Fast det är klar, vi har ju redan träffats så mycket, och ska faktiskt tillbringa en hel dag med han! Jag avbröts i mina tankar av att någon ropade mitt namn:
-Amanda! Am, wait! Jag vände mig om och såg Zayn komma småjoggande. Jag log och stannade. När han kom fram till mig fick jag en riktigt stor kram och jag ville aldrig släppa taget! 
-What do you doing here? Frågade jag glatt
-No, Just look around! And you? Svarade han
-We had breakfast at starbucks but is on our way home now,  this meeting, are both soon you know..
-Oh, of course!  I had forgotten, glad you said it! Jag log stolt mot honom och han log tillbaka. Det där perfekta ögonblicket uppstod igen innan jag var tvungen att fråga:
-But, they have decided who received the male love role in the video? Jag log och hans ögon glittrade.
-Haha, han skrattade lite innan han viskade i mitt öra. Its me! han gick sedan iväg utan ett hejdå, utan bara gick och svängde sen in på hotellet. 
-Uhm, Amanda? Belle viftade med handen framför ansiktet på mig och inte förns då kom jag på att Isabelle var med hela riden!
-Uhmm, oh yes, we can go now! Sa jag och vi fortsatte gå mot hotellet.


Ang. Kap 12

Hej, kapitel 12 är klart men vet inte om jag hinner lägga upp det förns i kväll men vi får se! Kraaam //Hanna

Kap 11 - Lux.

När vi satt på det privata planet fick jag ett sms av Hanna.
"Hann ni med planet? xx :)"
Jag hade på föygplansläge på min iPhone så det var lugnt att smsa.
"Aa, vi hann precis! :D xx"
Det var det sista jag gjorde innan ögonen sakta föll igen..



-AM, WE ARE HERE, IN PARIS! Jag slog snabbt upp ögonen och kollade mig omkring det var bara jag och Isabelle kvar på planet
-Oooooh, My head! Jag tog mig för huvudet och nästan kände. Hur det dunkade. 
-Haha, But come on, we're in Paris girl! Hon log stort mot mig och jag bevarade det. Jag reste mig sakta upp ur den bekväma sätet och nappade åt mig jackan och väskan innan jag gick efter Belle ut från planet. När jag kom ut möttes jag av en varm och härlig luft.
-Mmm, Frankrike! Log jag för mig själv och började gå efter Belle ut mot taxin. 
 
När vi väl var framme vid hotellet skulle vi tydligen först ha något möte så dom 7 dansarna plus några vuxna satt nu vid ett bord och en man skulle väl antagligen snart köra igång med reglerna, tiderna osv.
-Everyone knows why we're here, we will be recording a new music video for the guys here! Han pekade på
Zayn, Liam, Louis, Niall och Harry innan han fortsatte att prata, -and we will send in, Oregon which one of the guys there are and in 8 days, we will notify who got the love role in the video! You will get a day with the boy will be selected to receive the male role, but love the others, you will be here in Paris and do what you want! Alla sken upp och började viska med sina kompisar bredvid om hur coolt allting var.
-But, unfortunately we have only 4 rooms so you can divide your 2 and 2, which would be willing to share? Frågade han tillslut lite högre för att höras. Jag räckte snabbt upp handen och sa:
-Me and Belle here! Sa jag och pekade på isabelle, sedan kom jag på värsta iden:
-Oh, and if there is something larger room, there's a friend of ours who could come here and share with us, if she gets! Jag kollade bedjande på mannen som kollade tveksamt på kvinnan bredvid, hon kollade på några papper innan hon nickade och log.
-Okey, you gets! Jag log stolt och resten av mötet gick riktigt fort.
När det var slut sprang jag och Isabelle upp för några trappor med våran nyckel i högsta hugg och letade efter nummer 235,
-232, 233, 234 and here this is! 235! Jag körde in nyckeln i låset och vred om. Jag öppnade sakta dörren och min haka föll ner, det var som ett paradis, det var jättestort, och man kan inte beskriva med ord bur det såg ut! 
-Wooooooow! Isabe'lle hade trängt sig in i dörröppningen och stod nu, precis som jag med munnen på vidgavel. Vi sprang runt en stund i hotellrummet och packade upp men blev fort trötta och kände att det var en tv-kväll ikväll så vi slog på någon film Belle tyckte var bar, det var en läskig men ändå bra film! Jag såg eftertexterna rulla på tvn så jag stängde av och kollade på isabe'lle som hade somnat på min axel. Jag log och drog upp min iPhone ur fickan. Jag knappade in ett sms till Hanna innan jag la mobilen på magen. Typiskt mig, glömmer bort vad jag skrev efter tre minuter måste ta upp den och kolla:
"vi fick ett extra stort rum så kom till Frankrike brudän!" jag log för mig själv när jag insåg hur konstigt det lät liksom bara säga att man ska dra till Frankrike haha åh! Jag kände hur trött jag var och ögonen blev smalare och smalare för varje sekund som gick..
 
Jag hoppade snabbt till av att något rörde sig på min mage, och hörde en lätt duns på golvet. Isabe'lle som somnat med huvudet på mon axel kollade sig yrt omkring liksom jag. Jag kollade ner på golvet och där låg min mobil och blinkade. Jag tog upp mobilen och såg att det stod "älsklingen" på displayen. Jag log och klickade upp min och Hannas konversation. "haha, oh men guuuuud, kommer imorrn! Ses dårå bruudäääään!" jag log och reste mig sakta upp och gick ut mot köket. Så lyxigt var rummet att det fanns ett kök i det. Men när jag kom ut i köket såg jag en en förvånadsfull syn, Isabelle satt där och grät!



Svar på tal! :] + Info.

Alma om Kap 10 - And we're on the road.:
Jätte bra ! Har läst hela novellen nu och den äger värkligen ! :D
Sv: TAAACK! Älskar verkligen sånna här kommentarer, förlåt igen för att jag kanske inte lägger upp era kommentarer, men jag kan ju inte lägga upp alla huh?

Update: Hanna är på skolavslutning ikv, så det blir nog ingen uppdatering av henne. & jag har avslutning imon, på morgonen, så blir nog kke av mej senare. ^^



Kap 10 - And we're on the road.

-So whats your problem? frågade Belle.
-She will be the background dancer Lisa, and I'll be the love object, sa Linn kaxigt till Lisa & höjde huvudet.
-Answer my question.. utbrast Belle.
Då var det dagt att bli tyst, Linn. Hon var tyst, & tillslut sa hon.
-LISA, COME ON, WE HAVE TO BUY NEW CLOTHES.
Jag log mot Belle. Det här var början på en helt ny, & lång vänskap...

http://www.youtube.com/watch?v=MNAb6h6WL_A
*Lyssna medans du läser*




-Your attention again? undrade mannen som talat om vinnarna.
Han stog på scenen & vi såg genom skärmen. Jag tittade snabbt bort mot utgången där Lisa & Linn frysts fast, jag flinade & tittade mot skärmen igen.
-Thank you. And the 7 winners have to go to the airport tomorrow at 8:00 am.
Jag nickade - även om mannen egentligen inte såg det, det var som e reflex - & sedan tittade jag mot Isabelle som lekte med sitt hår.
-So you can go now winners..
Jag log & frågade om Isabelle ville hänga med hem till mig & Hanna för att kanske sova över tills imorgon?
-Yea, why not?
Hade hon svarat & vi gick mot utgången.
Vi körde upp på uppfarten medans orden Linn sagt ekade i mitt huvud "She will be the background dancer Lisa, and I'll be the love object" "She will be the background dancer Lisa, and I'll be the love object"
Jag kunde inte sluta tänka på det som hände nydligen.
-Ehh, Amanda, can you open the door? frågade Belle & jag vaknade plötsligt till liv igen.
-Oh, yeah, sure..
Jag öppnade dörren, Belle först & jag efter. Helt plötsligt kommer en superglad / nyfiken Hanna & hoppar upp i Belle's famn.
-HUR GICK DET!? utbrister Hanna.
Jag gapskrattar självklart åt det som just hände. Isabelle såg ut som ett frågetecken, again.
Det fick mig att skratta ännu mera. Hanna upptäcker sedan att hon hoppat upp i fel persons famn.
& hoppar snabbt ner & kliar sig i huvudet. Precis som i dem japanska barnserierna som man såg på när man var liten..
-Åh förlåt.. mumlade Hanna.
-What? frågade Belle lade huvudet på sne.
Jag kunde seriöst inte sluta att skratta, det här var bara för roligt!
-No swedish? frågade Hanna enkelt.
-No, brittish.
Hanna utbrast snabbt i ett ahaaaaa, läte.
-Sorry, I thinked it was Amanda.
Belle svarade med ''it's okey''. & sedan gick vi alla till köket & fikade, lärde känna varandra & bara pratade.

Snart insåg jag att klockan var 19.00.. & jag sa till Belle att det kanske var vore bra att åka hem & hämta hennes kläder/packa till imorgon.
Vi hade bestämmt att hon skulle sova över hos mig & Hanna, det är jättekul att dem också kan skratta tillsammans.

-OMG BELLE, THE CLOCK IS ABOUT 07.00! WE WOULD HAVE BEEN AT THE AIRPORT NOW!
Isabelle hoppade ur sängen & rusade in på toaletten för att fixa sig. Som tur är har vi två toaletter så även jag rusade in på toan.

-Oh, it's about 07.40, we have to take the car and drive to the airport! sade jag snabbt & sprang till bilen med Isabelle hack i häl.

När vi satt på det privata planet fick jag ett sms av Hanna.
"Hann ni med planet? xx :)"
Jag hade på föygplansläge på min iPhone så det var lugnt att smsa.
"Aa, vi hann precis! :D xx"
Det var det sista jag gjorde innan ögonen sakta föll igen..


Yeeey, klaart! :DD Hanna skriver nästa episode ist. ^^ & jag vet att musiken inte passade in så bra men det är bara att jag ääälskaaaar den här låten.



Info.

Hej hej! Jag tror att kapitel 10 kommer imon, jag tror att Hanna missuppfattat det jag skrivit..
Men vi hörs! xx

Länkbyte

Hej! Har fixat länkbyte nu igen med en tjej som är otroligt duktig på att skriva! Det är en av dom bästa jag läser faktiskt! http://bedersen.blogg.se/index.html där har ni länken, men bloggen består även av hennes IRL och hennes kompis skriver också sitt IRL men jag länkade hela bloggen istället för bara novellen! Puss på er gullungar och tack för alla kommentarer!!!!


Kap 9 - My new friend..

Tidigare i ''Without you, I can't live.''
Jag följde efter Zayn fram till dom 3 vuxna som satt där bakom en bänk. Säkert juryn tänkte jag och kände hur nervositeten kom. När vi kom fram fick jag skriva på överallt innan jag fick ställa mig bredvid alla andra tjejer och jag kände mig så himla ful! Men det hjälpte till att jag var smalast av dom alla! Juryn ropade upp tjej för tjej och alla fick komma fram och dansa. Tillslut var det min tur och jag kollade bort mot Zayn som log och gav mig blicken "du-kommer-fixa-det-här!" och det var precis vad jag skulle. Juryn gjorde en gest åt mig att börja och jag körde igång. Jag dansade en dans jag lärt mig i 7an när jag gick dansprofil. Juryn kollade på mig med allvarliga blickar men när jag var klar ställde sig mannen upp och alla tre klappade händerna. Dom hade inte klappat åt någon annan tjej så jag kände mig stolt när jag gick tillbaka till min plats mellan två tjejer. Jag kollade på Zayn som gav mig tummen upp och störtflinade. När alla tjejer hade fått dansa så fick vi gå ut i korridåren för att juryn skulle välja ut 7 tjejer som var bäst och sedan efter två veckor när vi skulle börja träna skulle dom meddela vem som fick kärleksrollen. Vem av killarna som skulle vara ha den manliga kärleksrollen visste jag inte men det får jag väl veta senare. När jag kommit fick jag en plötslig stor kram och Zayn som viskade i mitt öra:
-You were the best! Jag log och kramade tillbaka innan jag släppte taget.





-Thank you Zayn, it means a lot.. sa jag & log brett. But I think that one girl was better than I..
Jag kände mig lite orolig, men jag visste att jag skulle fixa det här, jag blev tvungen till det!
-No, no, you were best, and its true, sa han och jag log ännu bredare.
-Than...
Mer hann jag inte sägan förrns jag hörde någon prata i en micktofon.
-Your attention please! We have an result! sade mannen.
Zayn blev självklart tvungen att gå upp på scenen med alla andra killar..
Jag höll tummarna & bet mig i läppen.
-We'll pick out 7 dancers, and one of them will also be a love object sooner.
Alla var tysta, jag kunde gissa på att dem var mins lika spända som jag var.
-Okey everyone, the first dancer.. Francisca Andersen!
Alla apploderade & vissa busvisslade till och med, jag antog att det var hennes vänner. Francisca gick upp på scenen & tog emot ett guld färgat papper & fick en kram av Zayn, Harry, Liam, Louis & Niall.
-Next one..
& så fortsatte det, jag orkade inte lyssna på alla namn, han var nu på näst näst sista.. Jag blev otroligt närvös.
- Next, Lisa Gold.
Jag kände igen det namnet.. JUSTE!  Hon gick på samma dansprofil som mig i 7an!
Självklart applåderade dem till henne också, Lisa passade på att kyssa Zayn på kinden när hon fick en kram av honom.
Jag kände hur illskan bara flöt igenom mig.. Men jag försökte att ta det lugnt.
- Next one, Linsey Gold..Ham! Linsey Goldham everyone.
Henne kände jag också igen, hon gick på samma dansprofil som mig & Lisa, Lisa & Linsey var alltid med varandra andra terminen, första var jag med Linn, men hon dissade mig för Lisa & jag var själv varje gång på övningar i 2 månader, tills Hanna började!
Lin fick också applåder & hon tog emot kuvertet & kysste alla, ja ni hörde rätt, alla killar i bandet..
Jag försökte att ta det lugnt, jag började tänka på annat. & då kom jag på att det var sista som skulle bli utvald nu..
-And the last one, AMANDA PERSSON!
Jag skrek innombords. & sprang upp på scen med världens smile. Jag tog emot kuvertet & fick en kram av alla killarna, när jag var hos Zayn kysste han, mig på kinden. Jag rodnade, sedan viskade han:
-Nobody saw anything, believe me.
Jag nickade & log. Allt var perfekt.
När jag kom ut till ett annat rum, där alla andra som kommit vidare satt, satte jag mig vid ett bord.
-You're a awesome dancer. hörde jag någon säga.
Jag vände mig om & såg en söt liten tjej i min ålder. Hon satte sig brevid mig & log.
-Thank you. And whats your name? frågade jag & log.
-Isabelle, you can call me Belle, svarade Isabelle och log. And you're the awesome dancer who's name is Amanda right?
-Yeah, Amanda is my name, how did you know that? frågade jag förvånat.
-I have ears and eyes. sade hon och pekade på den gigantiska teve skärmen som satt i taket.
Jag flinade åt min dumhet. Helt plötsligt kom Lisa & Linn fram.
-Eh, vad gör du här? frågade Linn, bitchigt.
-Jag är här för att dansa, Linsey, acceptera det nu för en gångs skull.
Jag tittade på Belle som såg ut som värsta frågetecknet. Jag berättade vad Linn hade sagt, & Belle blev rasande. Linn & Lisa stod fortfarande kvar.
-So whats your problem? frågade Belle.
-She will be the background dancer Lisa, and I'll be the love object, sa Linn kaxigt till Lisa & höjde huvudet.
-Answer my question.. utbrast Belle.
Då var det dagt att bli tyst, Linn. Hon var tyst, & tillslut sa hon.
-LISA, COME ON, WE HAVE TO BUY NEW CLOTHES.
Jag log mot Belle. Det här var början på en helt ny, & lång vänskap...


FINALLYYYYY DONE. Hoppas att det här blir bra! xx
Update: Svara på mejlet Isabell! :)


Svar på tal!

Isabell om kap 8 - big hug to the best girl!:
Jättebra novell. Har precis hittat den här novellen. Kan man får vara med i novellen? Jag blir kär i Liam och han blir kär i mig! :D <3 Kraam
Hej Isabell, tack så mycket! Vi kan fixa en roll till dej, bara kolla din mejl nu! :) xx
Update: Tack så hemskt mycket för alla fina/söta kommentarer, vi lägger inte upp dem eftersom att det är så himla många, men bara för det betyder inte det att vi inte uppskattar det! Men tack så jättemycket för allt, ni stöttar oss som in i *** i det här, det är exakt sånna här kommentarer man vill ha, älskar er läsare! xx



Design.

Hej! Jag fixade designen lite granna, men iaf, blått, vad tycker ni? (:
& på menyraderna råkade jag ta blå, jag kommer inte ihåg vad koden hette, så himla många.. s:
Men aja, det är bara att markera - dra musen över - med musknappen till vänster - texten - texten för att se vad det står. ^^

kap 8 - big hug to the best girl!

tidigare i "without you, I can't live":
-Jag drar! Skrek jag och hörde ett svagt "mm" innifrån köket. Hanna var antagligen fortfarande inne i mobilen. Jag gick ut på gatan och gick en bit till en taxi stannade på vägkanten. Jag hoppade in och sa adressen och medans jag väntade lutade jag ansiktet mot rutanoch kollade ut över London. Man såg inte så mycket men en mellan alla skyskrapor lyckades jag se en bit av London eye! Åh skulle göra allt för att få åka det!
-Excuse me but we get there, inte förns chauffören sa till mig märkte jag att vi stannat och jag klev hastigt ur bilen. Jag gick in i genom dörrarna till danssrudion och krockade i någon som kollade upp på mig och log.



zayns perspektiv:

-Hi! Log jag mot tjejen jag krockat i, det var Amanda. Hon var riktigt snygg även fast kläderna inte var dom finaste.
-Hello! Svarade hon och log tillbaka.
-So, I'll show you where we're going? Frågade jag henne och hon nickade ivrigt. Jag började gå mot kontoret eller ja det stora rummet där alla skulle dansa och Amanda hängde efter mig.
-Are you coming? Frågade jag för att vara säker
-You can call me Am but yes. I'm with! Svarade hon glatt
-Okey, Am, jag gjorde extra betoning på Am och hon fnissade till. Vi hade kommit fram till rummets dörr och jag öppnade den. Där inne var det en jury bänk och bakom satt det 2 damer och 1 man och stod och pratade med 2 unga tjejer. längre bort stod en rad med tjejer, alla var jätte fina men inte lika fina som Am.

Amandas perspektiv

Jag följde efter Zayn fram till dom 3 vuxna som satt där bakom en bänk. Säkert juryn tänkte jag och kände hur nervositeten kom. När vi kom fram fick jag skriva på överallt innan jag fick ställa mig bredvid alla andra tjejer och jag kände mig så himla ful! Men det hjälpte till att jag var smalast av dom alla! Juryn ropade upp tjej för tjej och alla fick komma fram och dansa. Tillslut var det min tur och jag kollade bort mot Zayn som log och gav mig blicken "du-kommer-fixa-det-här!" och det var precis vad jag skulle. Juryn gjorde en gest åt mig att börja och jag körde igång. Jag dansade en dans jag lärt mig i 7an när jag gick dansprofil. Juryn kollade på mig med allvarliga blickar men när jag var klar ställde sig mannen upp och alla tre klappade händerna. Dom hade inte klappat åt någon annan tjej så jag kände mig stolt när jag gick tillbaka till min plats mellan två tjejer. Jag kollade på Zayn som gav mig tummen upp och störtflinade. När alla tjejer hade fått dansa så fick vi gå ut i korridåren för att juryn skulle välja ut 7 tjejer som var bäst och sedan efter två veckor när vi skulle börja träna skulle dom meddela vem som fick kärleksrollen. Vem av killarna som skulle vara ha den manliga kärleksrollen visste jag inte men det får jag väl veta senare. När jag kommit fick jag en plötslig stor kram och Zayn som viskade i mitt öra:
-You were the best! Jag log och kramade tillbaka innan jag släppte taget.
yepp, där har ni kapitel 8, egentligen skulle madde lägga upp det men jag (hanna) gjorde det istället, har lixom inget bättre för mig! men ni MÅSTE KOMMENTERA NUUUUU! KRAAAAAAAAAAAAAAM

ny design!

tjena på er och godmorgon! vi harfixat ny design nu och vi är faktiskt ganska nöjda! det var det jag skulle säga! nästa del kommer i eftermiddag! pussssssssssssssssss

Länkbyte (igen)

Hej på er! Kapitlet är klart och kommer antagligen upp imorgon! Men just nu ville jag bara tipsa om en skit bra novell som jag verkligen älskar!! http://onedirectionnovelsbyhajrija.blogg.se/ Stax kommer den upp i menyn också! pussssssssss

Bara för att ha lite roligt får ni en bild från hennes blogg

 


1 more

Hej, vi kommer nu på att vi förmodligen inte får till 2 kapitel idag men vi ska försöka skriva 1 iallafall! Vi börjar nu så håll utkik!! Kram på er

Sålänge får ni en bild på killarna att dregla över!


kap 7 - blueee

tidigare i "without you, I can't live":
Jag låg i sängen och försökte sova, men det gick inget vidare, han från tävlingen hade smsat mig idag om informationen. Lönen var hög, som bakrundsdansare vare det 75 000 och kärleksstatisten fick hela 150 000!! Dom skulle ta ut alla som dom tyckte var bra på dans och sedan skulle den bästa få kärleksrollen! Jag visste att jag kunde dansa men bäst vet jag inte..Hanna tyckte det var en bra ide och man såg klart och tydligt atthon var stolt över sig själv, att hon hade fixat jobbet så jag träffat Zayn igen och fått veta om den dör tävlingen..


amandas perspektiv:

Jag vaknade av att Hanna ruskade om mig
-Vakna, uttagningen till tävlingen är idag!! Då började jag minnas allt ifrån igår, min första dag i London hade börjat med att jag fick plocka ölflaskor och annat skit till att Zayn kysst mig på kinden och sagt att jag var vacker. Han och jag hade anmält mig till en tävlingen och jag skulle på uttagning idag! Hanna hade gått iväg och jag reste mig nu sakta upp. Jag drog upp rullgardinen och tänkte att idag får jag inte glömma linsen! Jag gick fram till mitt sminbord och drog hårborsten genom håret ett par gånger innan jag satte i linsen i ögat.
-För säkerhetsskull! Sa jag med samma ton som Dora i Dora upptäckare säger det. Jag flinade åt att jag alltid brukade kolla på det när jag var liten. Jag drog några drag med mascaran också innan jag fortsatte in i min w.i.c somhanna hade gjort i ådring åt mig igår när jag jobbade. Jag tog på mig ett par blåa mjukisshorts och en mörkare blå mjukiströja med ett tryck som ska föreställa en hand som gör peacetecken. Jag sprang ner i köket där Hanna stod och åt på ett äpple medans hon kollade in i mobilen. Hon kollade upp och log åt mig innan hon stack ner ansiktet i mobilen igen.
-Vad är det här? Frågade hon när jag kom fram till henne. Det hon slagit upp var bilder på one direction och i sökresultatet fanns blandannat bild på när Zayn kysste mig på kinden och när jag sprang ut gråtandes. Jag hade inte berättat exakt allt för Hanna. Bara att jag träffat Zayn igen och det där med tävlingen.
-Joo, ja han upptäckte att jag hade olika färger på mina ögon, så jag visadeinte mitt ena öga, då sa han att jag var vacker och kysste mig på kinden precis då slogs ljuset och hans mick på så det hördes och syntes.. Förklarade jag
-Jaha, nåja.. Hon lät irriterad men hon var säkert bara avundsjuk. Hon satt sig på en stol och fortsatte scrolla ner på mobilen.
-Jag gjorde mackor till dig btw! Hon pekade bort på bänken och där stod en tallriken mackor på. Jag log och gick dit. Jag hugger in på en macka medans jag flinade åt mig och Hanna. Vi har alltid vart sånna att vi säger alla engelska förkortningar som btw och skriver xx i sms osv! Det är kul och vissa i skolan fattar heller inte ett skit av vad vi säger ha! jag åt snabbt upp dom 3 mackorna och gick ut i hallen. Där drog jag på mig mina blåa converse och drog snabbt åt mig en väska och min plånbok.
-Jag drar! Skrek jag och hörde ett svagt "mm" innifrån köket. Hanna var antagligen fortfarande inne i mobilen. Jag gick ut på gatan och gick en bit till en taxi stannade på vägkanten. Jag hoppade in och sa adressen och medans jag väntade lutade jag ansiktet mot rutanoch kollade ut över London. Man såg inte så mycket men en mellan alla skyskrapor lyckades jag se en bit av London eye! Åh skulle göra allt för att få åka det!
-Excuse me but we get there, inte förns chauffören sa till mig märkte jag att vi stannat och jag klev hastigt ur bilen. Jag gick in i genom dörrarna till danssrudion och krockade i någon som kollade upp på mig och log.
sådär jah! vi ska försöka få till 2 delar till idag tror vi sen kommer resten framöver! puss

Hur vi gör kapitel. :3

Hej! Jag tänkte visa/berätta om-/ hur vi gör kapitel! Först sätter vi oss vid Hannas ajpäd - IPad - & skriver, dialogerna är på svenska & resten med. Sen renskriver hon det på datan medans jag letar bilder på hennes iPad & vi tar bilder från http://weheartit.com">weheartit.com eller så tar vi dem själva & redigerar dem. ^^
Det var allt, ciao.


kap 6 - a blue and a green eye!

tidigare i "without you, I can't live":
-What? Frågade hon med en irriterad ton
- I meen the dance..! Jag hade lugnat ner mig men flinade fortfarande.
-Ooh I see! Hon blev rödare och kollade upp på mig
-Thanks, log hon och jag kom och tänka på tävlingen vi skulle hålla. Vi skulle göra en musikvideo till vår nya låt och vi behövde dansare!
-You, you must just be on the competition!
-Ohm, what? What competition? Frågade hon
-For our music video! svarade jag med klimten i ögat


amandas perspektiv:

Vänta, sa han verkligen det där, nej aldrig, aldrig att han skulle säga det och iallafall så skulle det aldrig hända att jag skulle vara med i tävlingen, jag skulle aldrig vinna ändå! En fattig flicka som jag, med olika färger på ögonen och..
-Wait, look at me! Zayn avbröt mina tankar.
-Why?? Jag kollade upp på honom och hans mun öppnades en bit.
-You have one blue and one green eye?you were not there at the airport! Sa han och då kom jag på det! jag hade så brottom imorse att jag inte ens hann sätta på mig den blå linsen!
-Oh no! Jag tog mig för ögat men Zayn kom närmre och tog bort handen.
-You're beautiful! Sa han och pussade mig på kinden, men nu var hans stämma en aning högre och det kändes som om det blev ljusare.

zayns prespektiv:

När jag sa det där till Amanda och kysste henne på kinden lät set högre och ljusen slogs på. Fan tänkte jag. Jag kollade ut över arenan och alla i publiken bara stod där och glodde. Jag kollade bort mot backstage och där stod Louis och lekte med knapparna. Det var han som hade råkat sätta på kicken och ljuset. Amanda såg nu också ut över arenan och hennes kinder var röda. Jag såg en tår på hennes kind innan hon släppte påsen och sprang iväg av från scenen. Fan för Louis det här ska han få för. Jag gav publiken en sista blick och sprang sedan backstage. Jag stötte till Louis när jag sprang förbi honom innan jag fortsatte för att leta efter Amanda, varför började hon gråta och sprang iväg?

Amandas perspektiv:

Fan, att det var tvunget att börja lysa precis då, jag som har scenskräck och allt! Jag såg en dörr och sprang in direkt. Det var en toalett och jag låste om mig. Jag hörde knackningar på dörren jag kollade upp och hörde zayns röst
-Amanda, please came out!
-No, Sa jag och snyftade till
-Please! Bad han och jag kunde inte motstå. Jag reste mig upp från toalocket och öppnade dörren och flög rakt in i zayns famn.
-Please tell me that no one heard, I don't..jag hann inte längre innan Zayn sa:
-I'm sorry but everyone heard but it does nothing, but please come with the competition!
-But, but.. jag visste inte hur jag skulle fortsätta så jag blev bara tyst
-But what? Frågade han lugnt
-I don't know, jag släppte taget om han och han log. Jag log tillbaka och sa
-Okay, I can participate in the competition but only if you come with me!
-Sure!! Zayns vita tänder radades upp och han gav mig en kram.
-But you.. Började han efter en stunds tystnad innan han fortsatte -there is a love role in the video if you want then yes you could try to compete on the .. you get a large sum, I think it was around 150 000.
hey buddieeeeees asso är vi grymma eller är vi grymma?! 6 kapitel på minde än ett dygn! kraaaaaaaaaaaam kommentera nuuuuu

länkbyte!

hej på er! jag tänkte bara tipsa er om en novell som jag tycker är sjukt bra! ni ska verkligen klicka på länken! (länk)
vi försöker få upp kapitel 6 idag tror jag! kraaam

Kap 5 - Dancing cleaner

Tidiare i "Without you, I can't live..":

-åh, bara kvinnan från en arbetsplats, JAG HAR FIXAT ETT JOBB ÅT DIG! OCH LÖNEN ÄR SKITA BRA! det sista skrek hon ut! ja, jag visste själv att jag inte hade mycket pengar, vi hade slösat nästan allt på möblerna och hanna hade väl förmodligen använt en del av det till w.i.c:ena. jag visade upp min rad med tänder och slog ut armarna. hon kramade mig hårt och länge men bakom mitt leende kände jag mig, ja, jag vet inte, bara ledsen över att hanna trodde att jag var så fattig att jag behövde börja jobba första dagen!


Jag stängde dörren efter mig och gick ut för att vinka in en taxi som skulle ta mig till en arena där jag skulle städa undan efter en konsert. det var det jobbet Hanna hade skaffat mig, det var härligt att hon brydde sig men jag hade helst vart med Hanna idag och upptäckt London men nej, så fick det tydligen inte bli! En taxi körde förbi och jag vinkade in den till kanten. Jag sa arenans namn med ett leende och chauffören körde iväg. Lönen var riktigt bra egentligen, jag fick 13 000 i månaden plus att jag fick se konserterna innan jag skulle städa efter dom!!
-here, sa chauffören men en stel ton och jag klev ut. Han körde iväg och jag hostade till lite av det plötsliga rökmolnet han lemnat efter sig. Jag såg framför mig, en stor arena med stora dörrar. Jag öppnade dom och gick in. Jag kom fram till något som såg ut som en reception och åt alla håll fanns det korridorer.
-Oh excuse me, where are the way to the venue? Frågade jag kvinnan som satt bakom disken. Hon pekade åt ena korridoren utan att titta upp.
-Thank you! Sa jag artigt och gick åt det hållet. Jag fick gå upp för säkert hundra trappor innan korridoren fortsatte och tillslut kom jag ut till självaste arenan. Jag stod högst upp och kollade ner på när något gammalt rock band sjöng. Helt plötsligt kastade någon upp en ölburk på scenen och fler kom det! Bandet började kasta tillbaka och skrika och tillslut gick dom av scenen. Alla slutade skrika och det blev helt tyst. Helt plötsligt kände jag en hand på min axel och jag vänd mig hastigt om.
-Oh, sorry that I scared you but you have to go up to the scene and clean up before the real concert begins! Det var en ganska stor och kraftig man som stod framför mig, och vad menade han med självaste riktiga konserten?
-Real concert? Frågade jag
-Yeah, came with me! sa han och drog med mig ner till scenen, han gav mig en stor påse och handskar och innan han gick iväg igen sa han:
-There are no lights on the stage so no one sees you! Han gick iväg och jag började plocka upp ölbrukarna och annat skräp som folk kastat på bandet. Tydligen gillar ingen Hårdrock! Tänkte jag. Sen kom jag på, ingen kunde se mig så varför inte fjanta sig lite. Jag började dansa lite hejvilt medans jag fortsatte städa. Jag kände mig fjantig och eftersom jag faktiskt var ganska duktig på dans började jag dansa mer allvarligt.

zayns perspektiv
Johan, en av våra chefer hade sagt åt mig att kolla till den nya städerskan så att hon skötte sig bra och nu var jag på väg ut på scenen. Det var skönt att inget lös på scenen för jag orkade inte med fans som skrek precis nu, innan konserten. När jag vant mig och såg bättre i mörkret på scenen såg jag hur en tjej med handskar och en stor plastpåse i händerna stod och dansade, hon var riktigt duktig faktiskt!! Helt plötsligt vände hon sig om för att dansa vidare och dö såg jag det! Det var hon, vad hette hon, juste Amanda som jag träffat på flygplatsen! Jaguar gett henne en lapp om att hon skulle ringa mig men hon hade inte hört av sig än. Hon stannade upp och kollade ner på sina fötter. Hon var verkligen vacker. Jag gick närmre och såg då att hon rodnade.
-Hi again, skrockade jag och gav henne en kram. Hon kramade mig tillbaka efter en stund och sedan släppte vi.
-You're for sure really good! utbrast jag och log. Hon kollade runt på scenen innan hon sa
-Hehe, it's just beer bottles you know.. Mer hann hon inte innan jag skrattade till
-What? Frågade hon med en irriterad ton
- I meen the dance..! Jag hade lugnat ner mig men flinade fortfarande.
-Ooh I see! Hon blev rödare och kollade upp på mig
-Thanks, log hon och jag kom och tänka på tävlingen vi skulle hålla. Vi skulle göra en musikvideo till vår nya låt och vi behövde dansare!
-You, you must just be on the competition!
-Ohm, what? What competition? Frågade hon
-For our music video! svarade jag med klimten i ögat


YEEAAAH, äntligen klara med kap 5.

Hello brothers. :*

Haha ne, men jag tänkte bara säga att jag - Madeleine aka Madde - & Hanna har länkat våra twittrar. Säger man twittrar? x) Jaja iaf, jag har bara 5 följare tror jag, men det är för att jag gjorde det där kontot för 3 dar sen.. Så det skulle betyda otroligt mycket om ni följde mej! :)
& Hanna oxå för den delen.

Vi jobbar hårt med Kap 5 så håll ögona öppna, jag tror att kapitlet kommer upp om ca en timme. ^^

kap 4 - new job, on the first day..

tidigare i "without you, I can't live!":

-Haha, lycklig eller? hörde jag hanna säga och jag snurrade runt ett halvt varv till jag kunde se henne.

-Men ja!? hur visste du att det skulle finnas en w.i.c? för det såg man klart och tydligt på henne

-Haha! jag har ju alltid tjatat om det på mamma så hon tyckte vi kunde fixa det här. hon log, jag log och jag slängde min resväska i sängen och öppnade den. nu hade ju jag och zayn bytt väska så jag förväntade mig att mitt kort skulle ligga där. men det gjorde det inte, istället låg där en lapp över min munkjacka. jag läste lappen och jag tror att jag slutade andas ett tag..


 

amandas perspektiv:

Jag läste lappen flrea gånger om och om igen men fick inte riktigt in det som stod där. men det stod verkligen: "0705503902 call me maybe?// zayn, the man who took your bag ;)" hanna måste ha sett hur chockad jag såg ut för hon kom fram till mig och frågade:

-Vad äre? med en aning orolig ton. när hon kom fram ittade jag upp på henne och jag såg hur hennes ögon flög igenom texten, hon var tyst ett tag innan hon kolla tillbaka på mig.

-Det kan inte vara sant?! sa hon, eller ja, mer skrek. Hon började hoppa upp och ner medans jag kollade på henne. Jag kunde inte heller hålla mig längre så jag tog upp lappen och pussade på den innan jag också började hoppa som ett fån. Efter ett tag slängde vi oss i sängen för att vila efter allt skrik och hoppande. Vi låg båda på rygg och andades tungt. Jag kollade på hanna och där låg hon och sov.  Jag skrattade till lite och kollade på mobilen som visade 01:36. Jag slöt ögonen jag med och innan jag somnade tog jag ett hårdare tag om lappen från Zayn och slöt sedan ögonen.

Morgonen där på (fortfarande amandas perspektiv)

Jag vaknade av en hård duns bredvid mig, jag vände mig om och väntade mig en hanna där men det fanns det inte. Jag rullade över sängen tills jag kom till andra sidan där Hanna somnat. Jag böjde mig över sängkanten och kollade ner. Och där låg hanna och tog sig för huvet.

-Haha, vad håller du på med? frågade jag och försökte kväva mitt lilla fnitter som snart skulle sippra över.

-Ajj.. Aj.. fick jag som svar. Jag flinade och reste mig upp. Gick av sängen och gav hanna en hjälpande hand.

-Här! sa jag och hon tog min hand, jag trog upp henne så hon stod på benen igen.

-Tack, sa hon och började gå ut ur rummet.

-Kom, vi äter frukost. sa hon lite högre innan man hörde henne dunsa ner för trappan.
Jag sprang efter henne och kom ner i köket tröttare än vad jag vaknat, tack vara trappan som kändes oändligt lång!

-Vad du ser trött ut? retades Hanna när hon såg mig. Jag slog till henne löst på aarmen och satt mig bredvid henne på en av barstolarna runt köksön. Plötsligt hörde man en signal från hannas mobil, det stod ett nummer och Hanna sken upp när hon såg det, hon tog upp mobilen och svarade:
-Hello? det blev tyst och man hörde en ljus röst från telefonen.

-Oooh! thanks!

-Yes, of course!! byeee, hon la på och log stolt mot mig. men gud, vad har hon nu gjort?

-Vem var det? frågade jag men ett snett leende.

-Åh, bara kvinnan från en arbetsplats, JAG HAR FIXAT ETT JOBB ÅT DIG! OCH LÖNEN ÄR SKITA BRA! Det sista skrek hon ut! Ja, jag visste själv att jag inte hade mycket pengar, vi hade slösat nästan allt på möblerna och Hanna hade väl förmodligen använt en del av det till w.i.c:ena. Jag visade upp min rad med tänder och slog ut armarna. Hon kramade mig hårt och länge men bakom mitt leende kände jag mig, ja, jag vet inte, bara ledsen över att Hanna trodde att jag var så fattig att jag behövde börja jobba första dagen!
heeej, och ja, vi vet sjukt kort kapitel men vi orkar bara inte längre men planer har vi, vi har typ planerat 30 kaptel fram, om inte meeeeer! men kommentara nu för vi ska försöka få ut ett gäng kapitel imorgon! vi kör jätte gärna länkbyte med er också! pussssssssssssssssssssssssss!!!!

Kap 3 - white house, with black ceiling!

tidigare i "without you, I can't live!":

-Thanks! sa jag och log. Han log också och det såg ut som om han döljde nått, något som jag borde få reda på. Men liksom vad skulle den kända Zayn Malik från one direction dölja för mig. Vi hade aldrig träffats förut. Efter en stunds tystnad tog zayn fram två lappar och skrev sin autograf på varje. Jag och Hanna fick varsin och Zayn log stort och hans fina chokladbruna ögon tindrade av solen som lös in genom ett fönster. Det var ett perfekt ögonblick. Mina tankar gick över till det jag drömt om i så många år men jag skakade på huvet och viftade bort det som är helt omöjligt. Zayn skrattade till lite. Hans mobil plingade till och han tog upp den.

-Oh its Paul. I must go away to the studio again. But it was nice to meet you. Even with these kinds of this event! Han log. Jag log. Och jag kunde gissa att Hanna också log. Ett perfekt ögonblick uppstog igen mellan mig och Zayn innan han vände sig om och gick ut ur rummet.

 

 


 

hannas perspektiv:

Gud! Zayn Malik hade nyss vart i samma rum som mig och Am, vi hade fått varsin auto av han och vi hade till och med pratat med han! eller ja, Amanda hade pratat med han. Och Zayn var ju så himla mycket snyggare än dom bilder jag sett på facebook, och twitter! Fast min favorit är väl Niall. Mina tankar flög bort när jag hörde någon skika ett glädjetjut. Jag vände mig om och där stod Am på en stol och hoppade upp och ner med Zayns autograf som hon fick.

-Haha vad gör du? frågade jag med en aning trött röst

-Men hallå? vi har ju träffat Zayn! Zayn Malik från One Direction! skrek hon. Det hördes tydligen ut för kvinnan som vi pratat med tiidigare kom in och tittade surt på oss.

-Oh! sorry! sa Amanda och nu lite tystare. Kvinnan log ett ansträngt leende, det märktes att hon inte gillade ungdomar. Hon gjorde en gest ut ur rummet och Am hoppade snabbt av stolet, tog tag i sin väska och gick ut. jag tog min väska jag med och gick efter henne. hon hade nu börjat gå lite fortare till en taxi gubbe som stod utanför en taxi med en skyllt där det stod: persson & ericsson han hade stavat mitt namn fel, det stavades med x men jag orkade inte bry mej så jag fortsatte gå efter Amanda tills vi kom till gubben. Han hälsade vänligt på oss och öppnade dörrarna åt oss så vi kunde kliva in i taxin. Han tog våra väskor och la i bagageluckan innan han också hoppade in i taxin. han startade motorn och frågade vart vi skulle.

-Ehm..out to residential areas please! sa jag artigt och han började köra iväg. Am satt och nynnade på nån One Direction låt men det var för tyst för att höra så jag vågade inte sjunga med ifall det skulle vara fel låt så jag började tänka på mina tankar som far runt i huvet. Vad vi skulle göra först när vi kom fram till vårt hus, skulle vi bada? Skulle vi packa upp innan? Eller skulle vi sätta igång våra nya iphones först?

-Here is it! sa gubben och avbröt mina tankar. Amanda öppnade sin dörr och jag min. Vi klev ut och fick våra väskor av gubben som redan hade hoppat ut och tagit fram dom. Vi log som svar och gubben körde iväg igen. Framför oss låg en gata full av olika, både snygga och fula villor.

-Vilket nummer ska vi leta efter, huh? frågade isabelle jag tog upp lappen med adressen ur fickan

-Nummer 16, enligt mamma som skrivit lappen ska huset vara vitt med svart tak. svarade jag och tittade upp från lappen och såg att alla hus var vita, men just svarta tak.

-Aja! nummer 16 då! svarade jag men en ton av irriteration. Vi började gå fram på gatan och kolla vilka nummer som stog på husen.

-12, 13, 14, 15 och 16! sa Amanda ivrigt och sprang in på en gång som ledde till en trappa. Hon gick upp för den och började hoppa. haha det var jag som hade nyckeln! Mohahahaa! tänkte jag och försökte söla upp mot Amanda.

amandas perspektiv:

Jag började hoppa ivrigt på trappen där jag stod när jag kom på att det var hanna som hade nyckeln.

-Skyyyyyynda! skrek jag när jag såg att hon försökte gå så sakta som hon kunde. Hon skrattade till och började småjogga fram till mig. hon öppnade hennes handväska och började leta.

-Skit! jag glömde den hemma.. sa hon efter en stund. jag började bli smått irriterad nu.

-Men sluta öppna bara dörren! gnällde jag och hon fick upp nyckeln. Hon satte den i låset, vred om och öppnade sakta och spännande dörren till vårt nya hus. Nu var dörren helt öppen och vi klev in med alla väskor i högsta hugg. Jag tror jag hörde ett svagt "woooow!" från Hanna där hon stod med halvöppen mun. Jag kollade framåt och såg en gång ut till ett kök. Det ända man kunde se var att det var helt vit och en köksö med 4 barstolar på ena kanten. Jag kollade åt höger och såg en trappa, vit såklart! Jag kollade åt vänster och såg en rikitgt stor hall. Men det fanns inte så mycket utrymme för platt-tvn, sofforna och alla möbler stod uppraddade där i karttonger. Hanna släppte alla väskor och satt sig på hallbänken med en duns. Hon stirrade ut över det man såg ifrån hallen innan hon sa:

-Du tar trappan och jag tar gången! hon sprang in i det vita köket man såg och jag hörde ännu ett till "wooow!" jag himlade med ögonen och började springa upp för trappan med mina vikitgaste väskor i handen. Jag kom upp i ett stort rum men heltäckningsmatta och vita väggar. Tydligen gjort som ett tvrum. Jag såg 3 olika dörrar. Jag öppnade den första till vänster och där inne stod en stor säng med massor av kuddar och filtar på, även ett sminkbord och en dragspegel. Jag gick in i rummet och drog dragspegeln åt höger. Där bakom fanns en stor w.i.c jag gav ifrån mig ett lätt tjut och gick drömmande in. Den var ju tom såklart men aldrig, aldrig hade jag trott att jag skulle få en sådanhär!

-Haha, lycklig eller? hörde jag Hanna säga och jag snurrade runt ett halvt varv till jag kunde se henne.

-Men ja!? Hur visste du att det skulle finnas en w.i.c? för det såg man klart och tydligt på henne

-Haha! jag har ju alltid tjatat om det på mamma så hon tyckte vi kunde fixa det här. hon log, jag log och jag slängde min resväska i sängen och öppnade den. Nu hade ju jag och Zayn bytt väska så jag förväntade mig att mitt kort skulle ligga där. men det gjorde det inte, istället låg där en lapp över min munkjacka. jag läste lappen och jag tror att jag slutade andas ett tag..


 

DAM DAM DAAAAAAAM! HAHA NE MEN KOMMENTERA NUEEEE!! KRAAAAAAM. :-*

Kap 2 - fly away!

Tidigare i "Without you, I can't live":

-VI SKA FLYTTA TILL LONDON AMANDA! FATTAR DU INTE VI SKA TILL LONDON!? Jag hade hoppats på att hon skulle förstå att pengarna var gjorda för det och det gjorde hon  ju tydligen. jag började också hoppa och skrika. Efter att vi lugnat ner oss gick vi in igen och pratade. Hanna tog fram sin data och vi började kolla lägenheter.

-DEN VAR SNYGG MED VÄRSTA ALTANEN!

- NEJ DEN MED POOL!

-NEJ FÖRRESTEN DEN MED POOL OCH ALTAN! HAAHAHA! vi skrattade och skrek om vilken vi skulle ha men absolut ingen bråk. Vi bestämde oss för den med altan och pool och började skriva in våra kontonummer..

 

 


 

amandas perspektiv:

(Dom har köpt huset och är på väg till London)

-Kommer sakna dig grymt syrran! jag blinkade och kramade om Evelina. Alla vet att hon egentligen inte är min riktiga syster men efter alla år med hannas familj känns det faktiskt så! Hon har hjälpt mig i alla svåra lägen när hanna inte kunnat göra någonting. Jag släppte taget om Evelina och gick vidare till min "låtsas-mamma Anna" hon hör inte heller till min rikitga familj men jag bor faktiskt hos henne varje helg och har gjort det sen jag var 12! Vi släppte taget om varandra vi med och jag såg en tår falla från hennes öga. Jag log och gick vidare till min "låtsas-pappa Thomas" det är likadant med han, han hör inte till min rikitga familj men det känns så. han som alltid håller masken grät såklart inte ett dugg men man såg att han kände likadant som man visste att hannas mamma gjorde: Vi har blivit så stora och ska nu flytta till london efter att ha sparat sedan vi fyllt 13! Och dom var så glada och stolta över oss. Vi var också stolta över oss själva men ingen, verkligen ingen kan slå hannas mamma, som nu sprutade ut tårar när hanna skulle krama om henne. Jag kramade snabbt om Thomas och ställde mig bredvid den familj som räddat mig från min mamma, som räddat mig från fosterhemmet och från att mitt liv skulle bli ett helvete!

hannas perspektiv:

Am ställde sig bredvid oss som kramades och störtgrät och jag tror jag hörde några snyftningar från Evelina med. Men pappa däremot som alltid håller masken grät inte men man kunde se att han var lika stolt över oss som mamma. Jag släppte taget om min underbara familj som jag nu inte skulle få se förns jul. Om ens då! Jag backade bak en bit tills jag nådde Amandas hand och greppade taget om den. Vi vinkade snabbt innan vi vände oss om för att ta tag i våra väskor som vi ställt på golvet. Vi gick på kön där alla köade för att få kolla upp sina väskor så att dom inte var olagligt packade. Vi blev såklart godkända och lämnade över dom få men alla väskor utom handbagaget till kvinnan som skulle ställa dom på något ställe för att det skulle komma med vårt flyg och inget annat. Det var tydligen strul med alla planen just denna helg. Varför vi inte hade så många väskor var för att vi hade beställt alla möbler och olika saker så att det skulle stå utanför vårat hus när vi kom fram. Mina föräldrar hade tillochmed unnat oss varsin ny iphone! Men vi hade själva fått betala platttvn, soffor och liknande saker. Vi gick mot planet som skulle ta oss till London och jag kände hur Am tog ett stadigare grepp om min hand.

-Haha! tare lugnt tjejen! flinade jag

-Men det här är en dag jag alltid kommer minnas så därför måste jag verkligen få denna dag men min bästa vän som jag älskar över allt annat!

-Awwie! Am det här är bara en av alla många dagar som jag kommer minnas, för jag kommer från och med idag tillbringa varenda dagmed dig, min bästa bästis någonsin! svarade jag och amandas rad med vita tänder visades upp, liksom mina! Vi klev på planet och letade reda på våra platser. Jag tog fönster platsen för isabelle var tydligen rädd för att titta ut. Men rätt som det var skrek Amanda till och tog handen för sitt högra öga så man inte såg det. Jag visste vad det innebar. Hon hade tappat sin lins som gjorde så att båda hennes ögon blev blåa. Jag hade länge tjatat på henne att försöka vara sig själv men hon skyllde på att det var fult och konstigt.

-Men skrik inte så och ta bort handen! sa jag med en flin

-Men sluta och hjälp mig att leta! sa hon och gav mig den där "om-jag-kunde-skulle-jag-slå-dig-blicken" med det blåa öga man kunde se. Jag skrattade till och reste mig upp och vi satt där på huk och letade som värsta fånen efter en lins vi säkert aldrig skulle hitta.

-Yes! Här är den, sa jag och höll upp den

-Taaaack! log Am och tog upp en burk ur hennes handväska. Hon hällde i nån sak i ögat och placerade linsen helt perfekt som om det inet var något konstigt alls! jag skrattade till åt min galna vän och satte mig tillrätta igen.jag hörde hur Amanda satt sig ner bredvid men jag orkade inte slå upp ögonlocken efter denna tidiga morgon.

-Haha, sover du redan? hörde jag isabelle med en retsam röst.

-Mmm.. nästan, snälla tyst nu!

-Jajaja trötter! var det sista jag hörde innan jag började andas tyngre och tyngre tillslut kunde man inte få kontakt med mig för jag hade somnat.

-Hanna! Hanna! Hannaaaaaaaaa! hörde jag Am nästan skrika. jag vände ansiktet åt andra hållet men jag hann inte rikitgt somna om för jag kände någon sparka till mig hårt på smalbenet vilken verkligen inte uppskattades.

-Iiiiiiiiiih! Ajajajaj, vad gör du är du inte rikigt klok! och nu var det min tur att vara högljudd.Jag drog upp benet i sätet för att gnugga bort den värsta smärtan.

-Men hallå, typ. Liksom vi är i london tjejen!? sa Amanda överdrivet glatt. Jag slog upp ögonen och kollade ut genom fönstret. Vi hade landat och min nya liv som londoner skulle börja! Jag flög upp ur sätet och märkte att vi var dom sista kvar på planet. Jag ryckte åt mig min väska och jacka innan jag sprang efter Am ut från planet. När vi kom ut till allt folk såg jag hur Amanda sprang in i den där affären som jag aldrig lärt mig, eller kommer lära mig att uttala. Jag satt mig vid en bänk och tog upp min vattenflaska ur väskan som jag hade köpt på planet. Jag tog några klunkar innan isabelle kom springandes med en ny plånbok i högsta hugg.

-Tja tja! titta vad jag fyndade på rea! skrek hon nästan så vi fick några blickar på oss

-Ja men gud vad bra! Du hade ju just ingen, svarade jag med en tillgjord röst

-Jamen ingen snygg! vi går och hämtar väskorna för övers i min så ligger ett kort på mig som jag ska sätta in i den plånboken som jag skulle köpa här.

amandas perspektiv:

Vi började gå dit väskorna kom ut och Hanna fick tag på sin och efter en stund fick jag min med. Vi gick och satte oss vid bänken som Hanna hade suttit och druckit vatten vid. Jag tog upp min blå/vit randiga inte så jätte tunga väska i knät och slog upp den men när jag öppnade den var det inte något kort på mig som låg överst och det var heller inte min gråa nya munkjacka där. Ingenting som låg där i var mitt. Utan i väskan fanns det killkläder!

-Öhm, Hanna.. Började jag men han inte längre innan Hanna sa

-Det där..hon sa inte mer så jag fortsatte meningen

-Är inte mina kläder! Och det kan inte vara min väska! Vi började leta efter en lapp eller nått med namn eller nummer men hittade ingen så vi gick till en kvinna som tydligen jobbade på flygplatsen och frågade om det var nån som råkat få fel väska.

-No, i dont think so.. Svarade hon när vi frågat Vi vände oss om för att gå men sen hörde vi kvinnan säga

-By the way, there was some guy who called and had received the wrong bag, he was apparently known uhm... Det lät som om hon letade i hjärnan efter hans namn.

-Oh! Zayn Malik! Sa hon och jag tror jag dog en smula! Jag och hanna tittade på varandra och sedan tillbaka på kvinnan

-Are you sure? Sa hanna tveksamt

-Yeees! Sa kvinnan glatt

-Come here! fortsatte hon och vinkade till sig oss. Vi följde efter henne till ett rum där vi fick sitta och vänta på att självaste zayn malik skulle komma och byta väska med mig! Tänk att den killen som jag hade affischerat hela mitt rum som jag har i hannas hus med skulle komma hit med min väska. Han, Zayn Malik hade hållt i min väska och till och med kanske öppnat den! Efter en stund som jag och Hanna hade suttit tysta slogs dörren upp och en rödflammig Zayn kom in!

-Oooh! Im so so very very sorry! Sa han bönande och det såg ut som att han snart skulle ställa sig på knä vilken sekund som helst. Jag och hanna reste oss upp.

-Haha, its okey! sa jag och räckte över hans väska och fick till baka min.

-Thanks! sa jag och log. Han log också och det såg ut som om han döljde nått, något som jag borde få reda på. Men liksom vad skulle den kända Zayn Malik från One Direction dölja för mig. Vi hade aldrig träffats förut. Efter en stunds tystnad tog Zayn fram två lappar och skrev sin aoutograf på varje. Jag och Hanna fick varsin och Zayn log stort och hans fina chokladbruna ögon tindrade av solen som lös in genom ett fönster. Det var ett perfekt ögonblick. Mina tankar gick över till det jag drömt om i så många år men jag skakade på huvudet och viftade bort det som är helt omöjligt. Zayn skrattade till lite. Hans mobil plingade till och han tog upp den.

-Oh its Paul. I've to go away to the studio again. But it was nice to meet you. Even with these kinds of this event! Han log. Jag log. Och jag kunde gissa att Hanna också log. Ett perfekt ögonblick uppstog igen mellan mig och Zayn innan han vände sig om och gick ut ur rummet.


sååååå, kapitel 2!! kommentera hörrniiiii!

 


Kap 1 - thumb war!



hannas perspektiv:

 


Jag vaknade av att jag hörde skratt nerifrån köket. Jag snurrade ett varv i den varma sängen innan jag satt mig upp och kände det varma solskenet i mitt ansikte. Jag smålog för mig själv eftersom jag visste att det var min älskade syster och älskade bästa vän som skrattade där nere i köket. Varför min bästa vän sovit här och inte väntade på att jag skulle vakna som vanliga bästa vänner gör när dom sover över var för att Amanda min älskade bästis som jag älskar något enormt, alltid bodde hos min familj varenda helg efter att hennes pappa lämnat henne och hennes mamma när Amanda föddes för att föräldrarna var så unga, och snart efter att Am fyllt 12 blev hennes mamma alkoholist och började bete sig rikitgt illa. Så hade Am levt ett tag eftersom hon inte vågat skvallra. Men mina föräldrar kom på henne en dag när Amanda kom springandes hem till oss gråtande in i mitt hus och var helt blå överallt och det rann blod från hennes ena ögonbryn. Då ringde mina föräldrar polisen och Ams mamma blev fast. Efter det bodde Amanda hos mig flera veckor men blev sedan plaserad på ett foster hem. Jag hade blivit så förtvlivlad och jag har ju ett riktigt högt temprament så det blev ett riktigt stort bråk med skrik och gråtande barn. Så vi gjorde en kompremiss, Amanda bor hos min familj på helgerna och i veckorna i fosterhemmet. Även fast hon bor hos oss, får hon betala mycket själv eftersomk hon bor en större del av sitt liv på fortserhemmet, så när vi flyttar till London -som vi tänkt i framtiden - kommer hon antagligen inte ha så mycket pengar eftersom att innan hade hon och hennes familj till och med svårt att betala hyran för lägenheten! Men jag ska finnas där och fixa ett ordentligt jobb åt henne, vad som än krävs!! Det har vart så i många år nu att hon bott hos oss och min syster Evelina är Ams syster också! Det har jag inget emot eftersom Amanda också är min syster och då borde ju Evelina vara hennes syster med. Evelina älskar Am riktigt mycket hon med, men absolut inte lika mycket som jag.

Efter att jag suttit i sängen ett tag slängde jag av mig täcket och ställde mig på golvet. Jag såg in i spegeln och såg en rikitgt trött tjej med långt blont hår och isblåa ögon. Mina ögon var det jag älskade mest med mig själv! Fast jag hatade att jag var så agresiv, för minsta lilla sak kunde jag börja skrika slåss och sparkas. Flera gånger när killar retat mig i mellanstadiet hade jag låst indom på toan. Och flera andra gånger hade jag nypt killar som gjort dumma saker mot mina vänner, så attdom hade börjat grina. Men dom vänner jag försvarat hade jag lite senare i mitt liv förlorat genom min aggressivitet. Amanda tycker säkert det är konstigt, och mina föräldrar med för dom har pratat med mig om det, men jag har aldrig i mitt liv blivit sur på Den där perfekta tjejen, hon som är så fin, snygg, vacker och bäst. Den som alla killar stirrar på och den som betyder mer än allt för mig. Tjejen som har ett blått och ett grönt öga, men använder en blå lins över det gröna ögat. Den tjejen som får alla att skratta den tjejen som jag kallar min käraste syster. Nämligen Amanda. Men tillbaka till spegelbilden,det man kunde se utifrån på mig, smal, riktigt smal var jag faktsikt. det är däför jag siktar på att bli modell, eftersom jag även är en lång tjej. Jag sprang ner för trappan och mötte två glada tjejer.

-Hej bruden! log Am. Jag log som svar och gick mot kylskåpet för att ta fram något att äta.

-Godmorgon, sa jag när jag insåg att det inte fanns nått gott.

-Mamma och pappa tog cykeln till coop för att köpa frallor! sa Evelina min älskade syster när hon hörde hur min mage kurra.

-Jahaa! Men vad gör ni då? frågade jag glatt

-Hahaha! Tummkrig! svrade Amanda min älskade bästa vän med sin klingiga röst

- 1, 2, 3 jag förklarar tummgrig! sa Eve och dom satt och vred och skrattade medans dom tävlade. Jag skrattade till lite för mig själv och sprang upp på mitt rum för att ta på mig något vettigt för denna fina sommardag! Det har gått nästan 2 veckor sen skolan slutade och jag och Amanda behövde bara nåra tusen till för att kunna flytta till london. Vi hade planerat det sen Amanda flyttade in hos oss. Jag öppnade min garderobs dörr lite dystert och tog fram ett par svarta shorts och ett vitt pösigt linne. Jag hade alltid drömt om en w.i.c tänkte jag när jag drog på mig shortsen. Det ska jag fixa till lägenheten i London.. När jag var klar med mina kläder drog jag snabbt ut ett par jeansshorts och ett vitt pösigt linne som Am skulle ha på sig. Vi delar garderåb vilket jag inte har någe emot alls! Jag sprang sedan in till Eves rum och öppnade hennes garderob. Hon var ännu smalare än mig och Am men hon är ju faktiskt 15 och ja och Amanda är 17. jag tog fram ett par shorts och linne till henne med och sprang ner för trappan. Den slutade i hallen så jag såg att mamma och pappas skor var där så dom har väl kommit hem. Tänkte jag. Jag gick in i köket men där satt ingen. Jag gick in i vardagsrummet men där var dom inte heller. Dom kanske är ute och äter på vår altan eftersom det är så soligt, tänklte jag snabbt innan jag sprang iväg för att kolla där. Och när jag öppnade till altandörren stod alla där med en skyllt uppsatt och Evelina stod med ett stort kuvert i handen!på skyllten stod det "yaaaaaaaaaaaaaaaaaaay!!"

Amandas perspektiv:

När Hanna hade sprungit upp på sitt rum så sprang jag och eve ut på altanen där mamma och pappa stod och väntade med sina skor i handen

-Äntligen! säger Tomas, eves o hannas pappa lite för högt.

-Shhhhhhhhh! svarar jag och Anna (dersas mamma) lite irriterat och jag tar tag i deras skor. Springer snabbt ut i hallen och ställer deras skor där. Efter springer jag tillbaka tuill altanen där dom redan suttit upp skyllten där det står "yaaaaaaaaaaaaaaaaaaay!!" Vi hade planerat det här på sommarlovskvällen när Hanna hade vart med sin moster och shoppat. jag fick följa med men jag ville ju inte eftersom vi skulle planera det här.

-Hon kommer! sa Evelina i en hög viskning. Vi ställde oss i våra possintioner och väntade. Det tog en stund eftersom hanna säkrt skulle leta efter oss inuti huset först. Men sen öppnades altandörren och Hanna kom ut. Man kan nästan säga att hemmes haka åkte ner på altangolvet. Hon stod där och grundade oss innnan hon frågade:

-Vad är det här?

-Öppna det stora kuvertet! sa Evelina glatt och Hanna steg försiktigt fram till Evelina. Hon tog emot kuvertet och öppnade. Lagom tills hon hade fått upp checken på 50 000 kr skrek vi:

-Tadtaaaaaaaaaaah! och hon tappade hakan igen. Men hon drog upp den och log. Jag trodde hon skulle få en större och gladare reaktion. Och den kom!

-Aaaaah oh herre guuuuuuuud! ihihihi hahaah! hon skrek och hoppade och skratta. Och gav oss en varsin stor kram. Men innan hon kramade mig skrek hon fast lite tystare:

-VI SKA FLYTTA TILL LONDON AM! FATTAR DU INTE VI SKA TILL LONDON!? jag hade hoppats på att hon skulle förstå att pengarna var gjorda för det och det gjorde hon ju tydligen. Jag började också hoppa och skrika. Efter att vi lugnat ner oss gick vi in igen och pratade. Hanna tog fram sin data och vi började kolla lägenheter.

-DEN VAR SNYGG MED VÄRSTA ALTANEN!

- NEJ DEN MED POOL!

-NEJ FÖRRESTEN DEN MED POOL OCH ALTAN! HAAHAHA! vi skrattade och skrek om vilken vi skulle ha men absolut ingen bråk. Vi bestämde oss för den med altan och pool och började skriva in våra kontonummer..

 


 

AND WHAT DO U THINK? KOMMENTARA


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus